Mestarien liiga -klassikossa paukutettiin seitsemän maalia – katso ihmeellisin hetki tästä

Manchester Unitedin maalivahti "hörppää aivan karmealla tavalla" – kiittäjänä Bayern Múnchen 1:15
Hämmentävä imaisu – miten Manchester United -maalivahti Andé Onana imuroi tämän häkkiin?

Manchester United -maalivahti André Onanan hörppy nousi puheenaiheeksi jalkapallon Mestarien liigan A-lohkon avauskierroksen euroklassikossa Bayern Müncheniä vastaan. Maaliverkko vinkui lopulta vinhasti, ja Bayern juhli seitsemän maalin pelissä kotonaan 4–3-voittoa.

Ottelu oli vielä vajaan puolen tunnin kohdalla maalittomassa tilanteessa, kun Bayern Múnchenin Leroy Sanén laukaus rangaistusalueen rajan takaa suuntautui kohti United-maalivahti Andrë Onanaa. Unitedin kesällä Inter Milanosta hankkima kamerunilainen onnistui kuitenkin imaisemaan pallon käsiensä kautta maaliin ja Bayern siirtyi yhdellä ensimmäisistä laukauksistaan 1–0-johtoon.

Näet osuman ylälaidan videolta.

Müncheniläiset jatkoivat tehokkaasti, kun vain muutaman minuutin päästä Serge Gnabry kasvatti isäntien johdon 2–0:aan.

Ensimmäisen Mestarien liiga -ottelunsa pelannut Rasmus Höjlund nostatti Unitedin toiveita toisen puoliajan alkuminuuteilla, kun hänen laukauksensa kimposi Bayern-puolustuksen kautta rysään.

Tanskalaispelaaja nostaa Manchester Unitedin toiveita Mestarien liiga -debyytissään 1:02
Rasmus Höjlundin debyyttimaalissa Mestarien liigassa oli onneakin.

Vieraat saivat piakkoin kuitenkin viileää vettä jälleen puseroihinsa, kun Bayernille tuomittiin Christian Eriksenin käsivirheestä rangaistuspotku ja Harry Kane paukautti sen graniitinvarmasti pömpeliin.

Bayern München saa rangaistuspotkun – Harry Kane naulaa vuorenvarman maalin 4:05
Näin Bayern München sai rangaistuspotkun ja Harry Kane iski siitä maalin.

Ottelu päättyi lopulta 4–3, kun Casemiro iski Unitedille viime minuuteilla kaksi maalia ja Mathys Tel tälläsi Bayernille yhden osuman välissä.