Mersu-pomo jyrähti Hamiltonin kohtelusta: Loukkaavaa!

Mercedeksen urheilujohtaja Toto Wolff on näreissään Lewis Hamiltoniin liittyvistä spekulaatioista.

Hamilton oli ainut kuljettaja, joka ei ollut keskiviikkona Lontoon fanitapahtumassa. Sen sijaan hän oli rentoutumassa valmistautuakseen Britannian kisaan.

MAINOS

Britannian F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Britannian GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Hamiltonin poissaolo nosti pintaan kovat spekulaatiot siitä, että Hamiltonin ja Wolffin välit olisivat tulehtuneet. Väitteiden mukaan Hamilton olisi pahoittanut mielensä, koska Wolff oli kilpailija-talli Ferrarin kuljettajan Sebastian Vettelin syntymäpäiväjuhlissa.

Wolff antoi oman vastalauseensa.

– Siitä nousi roskajuttuja, että Lewisin ja tallin tai Lewisin ja minun välilläni olisi ongelmia. Päinvastoin, me keskustelimme viikon alussa siitä, oliko hyvä vai ei saapua tapahtumaan. Viiden yhteisen vuoden jälkeen tiedän, että tärkeintä on, että hänellä on hyvä olla, Wolff sanoi.

– Se, että kyseenalaistaa kolminkertaista maailmanmestaria, joka rikkoi juuri Ayrton Sennan paaluennätyksen ja tulee rikkomaan Michael Schumacherin kaikkien aikojen ennätyksen ja sitä, miten hän valmistaa itsensä, on loukkaavaa, Wolff linjasi.

Wolff sanoi, että johtaa tallia antamalla kuljettajilleen vapauksia järjestää omia menojaan. Hän oli varoittanut kuljettajaansa siitä, että poisjäänti Lontoon tapahtumasta saattaa nostaa kohinaa.

– Me huomioimme riskit siitä, että sitä ei katsottaisi hyvällä. Me olimme paikalla, meidän automme oli siellä, Valtteri (Bottas) oli siellä, minä olin siellä ja tapahtuma oli loistava, Wolff sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat