Mercedes joutui ottamaan turvallisen linjan Bottaksen ja Hamiltonin ongelmien takia

Mercedes-talli on ottanut varovaisen linjan kuljettajiensa Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin vaihdelaatikoiden suhteen.

Molempien vaihdelaatikko sai vaurioita Azerbaidzhanin kisassa, kun laatikoissa oli aggressiiviset asetukset. Hamiltonin vaihdelaatikko vaihdettiin viikko sitten, Bottaksen oma tämän viikonlopun Britannian GP:ssä.

MAINOS

Britannian F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Britannian GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Mercedeksen urheilujohtaja Toto Wolff kertoi, että ongelma on täysin tallin tiedossa. Mercedes on siirtynyt vaihdelaatikon asetuksissa hieman taaksepäin.

– Molemmat vaihdelaatikot vaurioituivat Bakussa ja toivoimme, että selviämme Valtterin oman kanssa Unkarin kisan yli, muttemme halunneet ottaa riskiä. Siksi molemmat vaihdelaatikot on palautettu turva-asetuksiin, eikä näitä ongelmia pitäisi enää tulla. Tämä on realismia, ei saa jättää mitään kiveä kääntämättä, kun etsitään suorituskykyä, Wolff kertoi motorsport.comin mukaan.

Vaihdelaatikkojen vauriot löydettiin Bakun kisan jälkeen. Wolffin mukaan Bakussa käytetyt aggressiivisemmat asetukset eivät tuoneet huomattavaa parannusta suorituskykyyn.

Lue myös:

    Uusimmat