Mel B:n kotona

Spice Girls -yhtyeestä tuttu laulaja Melanie Brown esitteli tyylikkään kotinsa.

Ensin vaikuttaa siltä, että tämä on jonkun erittäin varakkaan mutta varovaisen ihmisen koti: paljon beigeä ja ruskeaa, perustyylikkäitä kalusteita, marmoria kylppäreissä, ulkoporeallas. Ei kerrassaan mitään sävähdyttävää, ei ripaustakaan rokkia.

Mutta yläkerran aula paljastaa totuuden: täällä ei asukaan hissukkamiljonääri vaan ex-spaissareista sähäkin, sooloartistina, tv-juontajana, näyttelijänä ja vaatesuunnittelijana nykyään vaikuttava Melanie Brown.

Kultalevyillä ja muilla menneiden vuosien muistoilla tapetoidut seinät tuovat mieleen julisteilla kuorrutetun teinin huoneen. On hauska kuvitella entisten bändikavereiden tyttöjeniltaa, jollaisia täällä kuulemma usein vietetään.

Silloin Mel C, Victoria Beckham, Geri Halliwell ja Emma Bunton ahtautuvat istumaan vierekkäin punaiselle sohvalle. Ilmassa on drinkkilasien kilinää, kikatusta ja kimakkaa solkotusta englanninenglannilla. Välillä nelikko huokailee ihaillessaan seinällä roikkuvia saavutuksia, ehkä jopa hyräilee hittiensä kertosäkeitä. Voi niitä aikoja...

Kuva: All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat