Mainos

Medvedev tarjosi Haloselle kissanpentua - katso kuva pallerosta

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev päätti eilisen työvierailunsa Suomessa vapaamuotoiseen tapaamiseen presidentti Tarja Halosen kanssa.

Tapaamisen lomassa Medvedev innostui esittelemään kuvaa kissanpennusta, jonka hän haluaisi lahjoittaa kissojen ystävänä tunnetulle Haloselle.

– Työvierailuni lopuksi tapasin entisen presidentin Tarja Halosen. Häneltä oli vastikään kuollut rakas lemmikkikissa Miska. Sovimme, että antaisin hänelle samanrotuisen kissan, neva masqueraden, kuin oma kissani Dorofei on. Tässä kuva tulevasta kissasta, Medvedev kirjoitti Facebook-päivityksessään myöhään illalla.

Medvedevin lataamista kuvista päätelleen presidentti Halonen oli hyvin ihastunut kuvassa esiintyneeseen pentuun. Halonen on ollut nyt hetken aikaa ilman omaa kissaa, sillä molemmat Halosen maatiaiskissat Miska ja Rontti ovat kuolleet reilun vuoden sisällä.

Uusi lemmikkiehdokas on Suomen kissaliiton mukaan luonteeltaan hyvin rakastava ja hellivä kissa.

– Sinisilmäisissä kissoissa on jotain salaperäistä, mikä sykähdyttää aivan erityisellä tavalla kissaihmistä. Nevalle on tärkeää oman kiintymyksensä osoittaminen, kovaääninen hyrinä sylissä kertoo: mamma, minä tykkään susta ihan hirveesti, liiton nettisivuilla kuvaillaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.