Me Naiset: Riina-Maija Palanderilta karu kommentti koronan vaikutuksista perheen talouteen: "Vain lapsilisät tulevat säännöllisesti"

Riina-Maija Palander kertoo tuoreessa haastattelussa, että koronavirus vaikuttaa merkittävästi perheen tuloihin. Kalle Palander ei tahtonut kommentoida asiaa.

Entisen alppihiihtotähden Kalle Palanderin puoliso Riina-Maija Palander paljastaa Me Naiset -lehden haastattelussa, että maailmalla jylläävä koronaviruspandemia on tehnyt merkittävän loven myös Palanderin perheen lompakkoon.

Pariskunta pyörittää Virossa sijaitsevalla tilallaan majataloa, mutta Riina-Maijan mukaan pandemia on pyyhkinyt majoitusvarausten listaa ja haukannut myös leijonanosan Kallen töistä.

– Kallen töistä hävisi noin 90 prosenttia. Minulla ei tällä hetkellä ole mitään omia tuloja. Vain lapsilisät tulevat säännöllisesti, Riina-Maija kertoi lehdelle.

Perheen elämää on mutkistanut lisäksi myös se, että Kalle oli Suomessa pandemian puhkeamisen ja rajojen sulkemisen aikaan ja pystyi palaamaan Viroon vasta hiljattain. Karanteenin vuoksi mies on majoittunut eri rakennuksessa muun perheen kanssa.

– Suomessa hän oli ollut pohjoisessa pahimmilla epidemia-alueilla emmekä ota riskiä, että virus siirtyisi perheeseen. Suoraan sanottuna tilalla on niin paljon hommaa ja vastuuta, ettei minulla yksinkertaisesti olisi varaa sairastua. Ei ole ilkeilyä, että pistimme Kallen eri rakennukseen, se on vain järkevä varotoimi.

MTV Uutiset tavoitti Kalle Palanderin maanantaina, mutta tämä ei tahtonut kommentoida koronan vaikutuksia perheensä arkeen.

Palanderit ovat olleet naimisissa vuodesta 2007. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta: vuonna 2007 syntynyt Oda-Sofia ja vuonna 2012 syntyneet kaksoset Romeo ja Mona-Lisa. Lisäksi perheeseen kuuluu Riina-Maijan aikuinen poika.

Muun muassa pujottelun maailmanmestaruuden urallaan voittaneen Kalle Palanderin alppihiihtoura loppui vuonna 2012. Sittemmin hänet on nähty useissa televisio-ohjelmissa sekä alppihiihtokommentaattorina.

Parin elämää nähtiin myös muutama vuosi takaperin Riemuloma Palandereilla -ohjelmassa.

Lue myös:

    Uusimmat