"Max Verstappen on moottoriurheilun Messi" – Entinen F1-kuski suitsuttaa Red Bullin timanttia

Red Bullin F1-tähti Max Verstappen saa maanmieheltään Robert Doornbosilta osakseen vuolasta suitsutusta.

Doornbos, 38, ajoi vuosina 2005–06 yhteensä 11 kisaa Minardilla ja Red Bullilla. Nykyisin hän toimii hollantilaisen Ziggo Sportsin F1-kommentattorina.

– Max Verstappen on moottoriurheilun Lionel Messi. Maxin kaltaisia lahjakkuuksia löytyy vain harvoin. On täysin poikkeuksellista, että joku pystyy tuollaiseen jo noin nuorella iällä, Doornbos sanoi muun muassa GPFans-sivuston mukaan.

Verstappen, 22, on ajanut urallaan 102 GP-starttia. Tuleva kausi on hänen kuudes F1-sarjassa. Viime kaudella Verstappen saavutti parhaan sijoituksensa yllettyään MM-pisteissä kolmanneksi.

Vuoteen 2023 ulottuvan jatkosopimuksen Red Bullin kanssa solminut Verstappen haluaa voittaa sopimuskaudellaan maailmanmestaruuden.

Ennen sitä hänen täytyy pienentää eroa nykyiseen F1-kuninkaaseen, Lewis Hamiltoniin. Verstappen uskoo olevansa oikeassa paikassa sitä ajatellen.

– Olen aina viihtynyt tässä tallissa, enkä ole koskaan halunnut hätäillä mihinkään muualle, koska ei ole ollut tarvetta. Nyt kun sopimus on solmittu, ei ole enää kysymysmerkkejä. Tämä on minulle oikea paikka, Verstappen sanoi Autosportin mukaan

Lue myös:

    Uusimmat