Mainos

Matti Djateun kassi:

- mangostaani - hernepalkoja - neulamuikkuja - ruusukaaleja - oranssi paprika - kesäkurpitsa

Harri Syrjäsen ja Matti Djateun menu:

Paistetut neulamuikut, sokerihernesalaatti

150 g neulamuikkuja 100 g sokeriherneitä 1 rkl soijaa 2 rkl oliiviöljyä ruisjauhoja

Huuhtele muikut ja pyörittele ruisjauhoissa. Paista voissa kuumalla pannulla. Leikkaa sokeriherneet suikaleiksi, valmista marinadi öljystä ja soijasta ja marinoi herneitä 10 min.

Uunipaahdetut neulamuikut yrttiöljyssä

150 g neulamuikkuja 100 g kirsikkatomaatteja 1 dl oliiviöljyä sekalaisia yrttejä kesäkurpitsa

Huuhtele neulamuikut ja pyörittele yrttiöljyssä. Laita vuokaan tomaattien kera ja uuniin 250 c 10 min. Valmista kesäkurpitsasta 2 venettä ja keitä kypsäksi vedessä. Täytä veneet muikuilla ja tomaateilla.

Ruusukaali -tart tatin

8 kpl ruusukaaleja voi -tai murotaikinaa 50 g voita 1 rkl hunajaa suolaa pippuria

Halkaise ruusukaalit. Laita pyöreään vuokaan voi ja hunaja pohjalle ja lado ruusukaalit päälle. Kauli taikina ohueksi ja laita vuoan päälle. Paista uunissa 200 c 15 min. Kumoa lautaselle.

Täytetty mangostaani

1 mangostaani 10 kpl kumkvatteja 2 rkl sokeria 1 dl vettä

Siivuta kumkvatit ja laita kattilaan sokerin ja veden kanssa keitä 10 min. Kaiverra mangostaani ja pilko hedelmänliha ja lisää joukkoon. Täytä uudelleen ja nauti.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.