Matkustajakone kääntyi ympäri kesken lennon – kyytiin oli unohtunut ihmissydän!

Matkustajakone kääntyi ympäri, koska kyytiin oli unohtunut ihmissydän 0:47
Katso video: Ihmissydän sai matkustajakoneen kääntymään ympäri.

Matkustajakone kääntyi ympäri, koska ruumaan oli unohtunut sydänsiirrännäinen. Sydän pääsi perille vahingoittumattomana.

Southwest Airlines lentoyhtiön matkustajakone joutui kääntymään ympäri kesken matkan. Tapauksen syynä oli koneeseen vahingossa unohtunut elinluovutukseen tarkoitettu sydänsiirrännäinen, uutisoi CNN.

Sydän oli aloittanut matkansa Kalifornian osavaltiosta Sacramenton kaupungista. Se oli määrä lennättää sairaalaan, joka sijaitsee Seattlen kaupungissa Washingtonin osavaltiossa.

Jostain syystä siirrännäistä ei kuitenkaan purettu perillä kyydistä. Tätä ei kuitenkaan huomattu, ennen kuin lentokone oli jo aloittanut matkansa seuraavaan etappiin eli Texasin osavaltiossa sijaitsevaan Dallasin kaupunkiin.

Siirrännäisellä ei ollut vastaanottajaa odottamassa

– Teimme päätöksen palata Seattleen varmistaaksemme, että lasti toimitetaan sen määränpäähän asiakkaan määrittämässä aikaikkunassa, lentoyhtiö totesi lausunnossaan.

Sattumuksesta huolimatta sydän saapui määränpäähänsä ajoissa ja vahingoittumattomana. Myöhemmin selvisit, ettei siirrännäisellä ollut odottamassa tiettyä vastaanottajaa. Sydämen läpät aiotaan sen sijaan käyttää tuleviin kirurgisiin toimenpiteisiin.

Luovuttajan perhe on helpottunut, että heidän rakkaansa sydän on toimitettu turvallisesti perille. Lentoyhtiö on pahoitellut tapahtunutta. Tapaus sattui viime viikonloppuna.

Lue myös:

    Uusimmat