Matkustaja, pakkaa lääkkeet ja kotiavaimet käsimatkatavaroihin – Finnair: Helsinki-Vantaan kentällä matkatavaraa voi jäädä jälkeen teknisen vian takia

3:33
Tätä kaikkea lennonjohdossa tehdään.

Matkatavarajärjestelmän teknisen vian takia Helsinki-Vantaan lentoasemalla voi olla ruuhkia ja matkatavaraa voi jäädä jälkeen, Finnair ilmoittaa Twitterissä.

– Silloin kun matkatavarat jäävät jälkeen, ne pyritään lähettämään mahdollisimman nopeasti, seuraavalla mahdollisella yhteydellä, viestinnän asiantuntija Anniina Metsola Finnairista sanoo STT:lle.

Lentoyhtiö kehottaa matkustajia matkustamaan mahdollisuuksien mukaan käsimatkatavaroin. Metsola muistuttaa, että käsitavaroihin kannattaa aina pakata tärkeimmät tavarat, kuten lääkkeet ja kotiavaimet.

Jo toinen kerta kuukauden sisällä

Tämä on jo toinen kerta kesäkuun aikana kun matkatavaroiden käsittely viivästyy teknisten ongelmien vuoksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kuun alussa esiintyi vastaavanlaisia ongelmia. Silloin aamupäivällä alkanut häiriö saatiin hoidettua iltapäivään mennessä, ja illansuussa lähtöselvityksen ruuhka alkoi purkautua.

Metsola ei lähde arvuutteleman teknisen häiriön syytä tai sen mahdollista kestoa, mutta kertoo, että näitä esiintyy aika ajoin.

– Tilannetta seurataan koko ajan, ja pyritään mahdollisimman nopeasti palauttamaan matkatavaran käsittely normaaliksi, hän sanoo. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja