Marlon Brando oikeuteen

Caroline Barrett, joka toimi näyttelijä Marlon Brandon henkilökohtaisena avustajana 25 vuotta, on haastanut Brandon oikeuteen. Barrett väittää, että Brando yrittää pakottaa häntä maksamaan takaisin 185 000 dollaria, jotka hän sai Brandolta lahjaksi asunnon ostamiseen Lontoosta. Barrett alkoi tehdä Brandolle töitä vuonna 1976 ja jäi eläkkeelle vuonna 2001. Vuonna 1981 Brando adoptoi Barrettin Petra-tyttären, mutta ei tiedetä, oliko parilla suhdetta.

Kanteen mukaan Brando antoi Barrettille rahat asunnon ostamiseen Lontoosta, kun hän muutti sinne vuonna 1985. Kanteessa väitetään Brandon sanoneen Barrettille antavansa rahat lainana välttääkseen lahjaverot ja painottaneen moneen kertaan, ettei tämän tarvitse maksaa niitä takaisin. Barrett suostui allekirjoittamaan velkakirjan ja antamaan Los Angelesin asuntonsa vakuudeksi.

Barrett myi Lontoon-asunnon vuonna 1990, kun Brandon työt Lontoossa loppuivat, ja he palasivat takaisin Yhdysvaltoihin. Kanteessaan Barrett väittää Brandon kertoneen hänelle, että hän oli tuolloin pyytänyt asianajajiaan purkamaan velkakirjan. Barrett jäi eläkkeelle vuonna 2001, eikä lukuisista pyynnöistä huolimatta suostunut palaamaan takaisin työhönsä.

Syyskuussa Barrett sai Brandon asianajajilta kirjeen, jossa kerrottiin, että laina on viivästyksessä ja Brando aikoo ulosmitata Barrettin Los Angelesin kodin, kunnes tämä on maksanut koko summan korkoineen. Barrett väittää, että vasta tässä kirjeessä Brando sanoo ensimmäistä kertaa rahasumman olevan laina. Hän pyytää oikeutta estämään kotinsa ulosmittaamisen ja lainan takaisinperimisen.

Lue myös:

    Uusimmat