Markus Pöyhönen vaarallisista tilanteista: En pode lentopelkoa

Vaarallisiin tilanteisiin lennoillaan joutunut Markus Pöyhönen ei pode lentopelkoa. Pikajuoksijan Afrikan lennolla pelikaani lensi koneen moottoriin ja Espanjan lennolla salama iski lentokoneeseen.

Afrikan lennolla lentokoneen sisälle tuli palaneen käryä. Markus kertoo, ettei hän kuitenkin tuntenut koneessa paniikkia.

– Ei mulla ole koskaan ollut mitään lentopelkoa, mutta täytyy myöntää, että Afrikan lennolla kyllä odotti, että pääsisi jo kotiin. Rajuahan se oli, kun lentokoneessa haisi palaneen käry, Pöyhönen kertoo.

Markus kertoo, että toinen vaaratilanne tapahtui Espanjan lennolla.

– En muista, oliko se meno- vai paluumatkalla, kun salama iski Espanjan lennollamme koneeseen. Hirveä pamaus, mies muistelee.

Markus sai verotietojen mukaan vuoden 2007 tuloistaan 20 000 euroa mätkyjä. Markuksen mukaan tiedot eivät pidä paikkaansa.

– Nuo mätkyt nyt tuli vain siitä, että olin unohtanut tehdä veroilmoituksen. Ei nuo ilmoitetut tulot ja verot pidä paikkaansa, Markus kertoo.

Pikajuoksija paljastaa, että heillä menee mukavasti nykyisen tyttöystävän Julita Airaksisen kanssa. Pariskunta ei kuitenkaan vietä joulua yhdessä.

– Menen vanhempieni luokse Joutsenoon maatilalle, se on jokavuotinen jouluperinne, Markus sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat