Markus Pöyhönen esitteli 11 vuotta nuoremman Ilona-rakkaansa: ”Asumme yhdessä”

Markus Pöyhönen esitteli naisystävänsä ja kertoi kesäsuunnitelmiaan Storyvillen terassikesän avajaisissa.

Entinen pikajuoksija Markus Pöyhönen, 38, saapui torstaina 25. toukokuuta 2017 Storyville-ravintolan terassikauden avajaisiin yhdessä naisystävänsä Ilona Leszczynskin, 27, kanssa. Pariskunta paljasti olevansa ensimmäistä kertaa yhdessä julkisesti tapahtumassa, jossa paikalla oli myös median edustajia.

– Tapasimme puolitoista vuotta sitten, mutta en tiedä kauan olemme olleet varsinaisesti yhdessä, Pöyhönen jutteli hymyillen.

– Asumme yhdessä Helsingissä, mies vahvisti.

Pöyhönen kertoi alkuvuoden kuluneen tiiviisti töiden merkeissä, mutta kesän lähestyessä luvassa on lomaakin.

– Kevät on ollut tiukka ja on tullut tehtyä paljon hommia. Nyt alkaa olemaan tauon paikka. Onneksi työt hellittävät kesän ajaksi, niin ehdimme viettämään enemmän aikaa kahdestaan. Lähdemme varmasti jonnekin reissuun. Sisiliaa olemme miettineet, mutta sitäkään ei ole lyöty lukkoon, Pöyhönen kertoi.

– Menemme jonnekin, missä on lämmintä ja kaunista, Leszczynski komppasi vieressä.

Pariskunta kertoi nauttivansa myös mökkeilystä yhdessä.

– Parhaita hetkiä ovat ne, kun olemme vaikka mökille ja voimme olla rauhassa eikä ole kiire minnekään, Leszczynski totesi.

– Mökillä voi vain olla eikä ole aikatauluja tai pakko tehdä jotain. Sellaista aikaa on usein vähän, Pöyhönen lisäsi.

Isän puolelta puolalaiset sukujuuret omaava Leszczynski kertoi valmistuvansa vuoden lopulla Sibelius-Akatemiasta musiikin- ja laulunopettajaksi. Nainen paljasti myös tekevänsä omaa musiikkia opetustöiden lisäksi.

– Vielä en ole julkaissut omaa materiaalia, mutta sellaista on mahdollisesti tulossa. En voi vielä puhua niistä kuvioista, tumma kaunotar totesi salaperäisesti. 

Lue myös:

    Uusimmat