Mainos

Marikon kassi:

- mango - kanttarelleja - katkaravun pyrstöjä - retikkaa - 2 banaania - inkivääriä

Harri Syrjäsen ja Marikon menu:

Jättikatkarapuvarras ja kanttarellipaistos

6 kpl jättikatkaravun pyrstöjä pieni pätkä retikkaa 1 pkt kanttarelleja 1 rkl siivutettua inkivääriä 1 tl kuminaa ripaus cayannepippuria 1 tl paprikajauhetta ripaus currya 1 rkl oliiviöljyä

Sekoita mausteet ja öljy keskenään. Pujota ravut vartaaseen ja hiero mausteseos pintaan. Siivuta retikka sekä inkivääri ja paista voi-öljyseoksessa kantterellien kera rapeaksi. Leikaa loppu retikka suikaleiksi. Valmista jugurtista ja kuminasta dippi. Grillaa lopuksi jättikatkaravut parilapannussa.

Uunibanaani

1 banaani 1 dl kermaa 2 rkl Cointreau-likööriä 1 rkl kaakaojauhetta

Laita banaani kokonaisena 200-asteiseen uuniin 12 minuutiksi. Vatkaa kerma ja sekoita kaakaojauhe sekaan.

Mangokohokas

2 kananmunan valkuaista 1 dl raastettua mangoa 2 rkl sokeria

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, sekoita sekaan raastettu mango ja sokeri. Voitele kohokasvuoka voilla, sokerilla ja kaakaojauheella. Paista uunissa 200 c:ssa 8 min.

Smoothie

1 dl kermaa 1 dl jugurttia 1/4 mangoa 1/2 banaani 1 rkl inkivääriä

Sekoita yleiskoneessa kerma, jugurtti, mango, banaani ja inkivääri. Tarjoile korkeasta lasista.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.