Manchester Unitedin ottelusta levisivät hämmentävät kuvat – tähtipelaajalta nähtiin myöhemmin häpeällinen teko

Manchester United eteni Englannin jalkapallon FA Cupin loppuotteluun, kun se kukisti sunnuntaina pelatussa välierässä alemmalla sarjaportaalla pelaavan Coventryn rangaistuspotkukilpailun jälkeen 4-3. Ottelua säväyttivät lukuisat puhuttavat tapahtumat.

Manchester United oli siirtynyt Wembleyllä pelatussa ottelussa jo alle tunnin pelin jälkeen 3-0-johtoon Bruno Fernandesin osumalla. Vajaa parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa alkoi Coventryn kiri. Kahdeksassa minuutissa se nousi maalin päähän ja lopulta Haji Wrightin lisäajan maali pilkulta toi joukkueen tasoihin ja vei pelin jatkoajalle.

Aivan lisäajan loppuhetkillä nähtiin kyseenalainen hetki. Coventry pääsi iskemään 4-3-johtomaalin, mikä kuitenkin hylättiin kyseenalaisesti paitsiona. Tuomiota ihmeteltiin valtavasti sosiaalisessa mediassa ja VAR-videotuomarointi sai kovaa kritiikkiä. Hämmennystä aiheutti myös se, että suuri määrä Manchester Unitedin faneja poistui stadionilta maalin tultua.

Kun tieto tuli, ettei maalia hyväksytty, tuli jättiseuran kannattajilla kiire takaisin katsomoon. Manchester Unitedin fanien toiminnalla reviteltiin sosiaalisessa mediassa. Lopulta ottelulle saatiin sinetti rangaistuspotkukilpailussa. Rasmus Höjlund laukoi ratkaisevan pilkun sisään.

Tätä seurasi Manchester Unitedin Antonyn vihastuttanut teko, kun hän meni tuulettelemaan Coventryn pelaajien eteen. Antonyn teko aiheutti raivoa jalkapalloväen keskuudessa. Monet nostivat myös esille, millainen ero oli Antonyn ja Harry Maguiren käytöksellä. Maguire meni ratkaisun tultua suoraan kättelemään Coventryn pelaajia.

Manchester United kohtaa 25. toukokuuta pelattavassa loppuottelussa Manchester Cityn.

Katso alta Manchester Unitedin fanien pikainen paluu Wembleylle. Antonyn suututtaneen tuuletuksen voit katsoa tästä linkistä.