Manchester Unitedin fanit rettelöivät taas kotiottelussa – Liverpoolin bussi säästyi ovelan harhautuksen ansiosta

Jalkapallon Englannin Valioliigan torstai-illan huippukamppailu Manchester Unitedin ja Liverpoolin välillä sai jälleen lisäjännitettä, kun ManU:n kannattajat kerääntyivät Old Trafford -stadionin ulkopuolelle protestoimaan seuran omistajia vastaan. Ottelu piti pelata 11 päivää sitten, mutta rajuiksi äityneet protestit pakottivat siirtämään ottelun tähän iltaan.

Turvatoimia Old Traffordilla on kiristetty tuntuvasti, ja Unitedin pelaajat saapuivat tänään stadionille reilusti etuajassa. Liverpool puolestaan tuli paikalle reilu tunti ennen kello 22.15 Suomen aikaa alkavaa peliä.

Aiemmin kerrottiin, että Liverpoolin joukkueen bussin matka olisi pysäytetty ja bussin renkaat puhkottu, mutta myöhemmin arveltiin, että kyseessä olikin harhautus: joukkue käyttikin eri bussia.

United-fanien raivo seuran amerikkalaisomistajia eli Glazerin perhettä kohtaan on kiihtynyt sen jälkeen, kun ManU lähti mukaan kohuttuun Superliiga-projektiin. Superliiga tyrehtyi alkuunsa, ja ManU-omistajat kiirehtivät pyytämään faneilta anteeksi, mutta tunteet ovat kannattajilla yhä hyvinkin pinnassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja