Malesiassa kuolleena löytyneen Nora Quoirinin, 15, vanhemmat surun kourissa: "Hänen poismenonsa julmuus on sietämätöntä"

Malesiassa yli viikko sitten kadonnut 15-vuotias Nora Quoirin löytyi eilen kuolleena. Tytön vanhempien sydämet särkyivät ruumiin löydyttyä, uutisoivat muun muassa Mirror ja Huffington Post. 

Poliisin mukaan ruumis löytyi lähellä paikkaa, jossa Quoirin katosi.

– Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat etsineet Noraa ja tehneet parhaansa hänen löytämiseksi. Kiitämme paikallisia täällä ja kaikkia, jotka rukoilivat meidän puolestamme, tytön vanhemmat sanovat lausunnossaan.

– Nora on tuonut ihmiset yhteen, etenkin Ranskassa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Malesiassa. Hän on koskettanut koko maailmaa. 

Tytön vanhemmat kertovat myös tuskasta, jonka lapsen kuolema aiheuttaa.

– Ystävämme ja perheemme kotona, emme voi kiittää tarpeeksi antamastanne rakkaudesta. Nora on perheemme sydämessä. Hän on arvokkain tyttö. Hänen poismenonsa julmuus on sietämätöntä. Sydämemme ovat rikki. Rakastamme sinua aina Nora, he jatkavat. 

Vapaaehtoiset soittivat äidin ääntä tiheässä metsässä

Quoirin vanhemmat tarjosivat 10 tuhannen punnan palkkiota, mikäli tyttö löydetään. Palkkiorahat olisi lahjoittanut nimettömänä pysyvä Belfastilainen yritys.

Teiniä etsivät vapaaehtoiset soittivat Noran äidin ääntä tiheässä Malesian metsässä yrittäessään löytää hänet.

Tytön vanhemmat, Meabh ja Sebastien Quoirin, ovat ranskalais-irlantilainen pari, jotka ovat asuneet Lontoossa 20 vuotta.

Saatuaan vahvistuksen Noran ruumiin löytämisestä Irlannin pääministeri Leo Varadkar sanoi, että tilanne oli "jokaisen perheen pahin painajainen".

– Ajatuksemme ja vilpitön osanottomme ovat Nora Quoirinin vanhempien, sisarusten ja perheen kanssa tällä vaikealla hetkellä. Haluan kunnioittaa kaikkia, jotka etsivät Noraa. Levätköön hän rauhassa, Varadkar twiittasi.

"Erityinen ihminen, joka ei olisi mennyt mihinkään yksin" 

Lontoossa koko ikänsä asunut irlantilainen Nora Quoirin katosi 4. elokuuta malesialaisesta lomakohteesta, jossa hän oli vanhempiensa kanssa matkalla. Perhe yöpyi Serembanin kaupungissa, joka sijaitsee sademetsän rajalla lähellä Kuala Lumpuria.

Noralla oli synnynnäinen aivovamma. Quoirinien mukaan tyttö ei ollut itsenäinen ja hänellä oli vaikeuksia kävellä vammansa takia.

Poliisin mukaan Noran uskottiin lähteneen lomahuoneiston ikkunasta itse ulos. Hänen perheensä kuitenkin kuvasi hänen olevan haavoittuvainen ja erityinen ihminen, joka ei olisi mennyt mihinkään yksin.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja