Mainos

Madeleine McCannia etsinyt yksityisetsivä kuoli, syy poliisin mukaan "selittämätön"

Yli kymmenen vuotta sitten kadonneen Madeleine McCannin etsinnässä auttanut yksityisetsivä Kevin Halligen on kuollut yllättäen 56-vuotiaana.

Halligen löydettiin huonovointisena Britannian Surreysta tyttöystävänsä asunnolta, jonka jälkeen hän kuoli, Sky-tv-yhtiö kertoo.

Poliisin mukaan kuolema on "selittämätön".

– Kuolemaa käsitellään selittämättömänä ja toimitamme tiedot tapahtuneesta kuolinsyyn tutkijalle aikanaan, paikallinen poliisi kommentoi tapahtunutta.

Madeleinen vanhemmat Kate ja Gerry McCann sekä Madeleinen etsintään perustettu säätiö, Find Madeleine Fund palkkasivat Kevin Halligenin yhtiön Oakley Internationalin etsimään Madeleinea vuonna 2008. Madeleine katosi Portugalissa ja McCannin pariskunta turhautui paikallisen poliisin hitaana pitämäänsä toimintaan.

Madeleine oli 3-vuotias kadotessaan lomamatkalla Praia da Luzissa Algarven rannalla Portugalissa.

Halligenin kanssa tehty sopimus purettiin jo seuraanavana vuonna, sillä McCannien mukaan Halligen oli epäonnistunut etsinnöissä.

Sky kuvaa Halligenia James Bond -tyyppiseksi hahmoksi. Tosin häntä pidettiin myös "mielikuvitusmaailmassa elävänä" ihmisenä.

Myöhemmin tehdyssä tv-haastattelussa Halligen kielsi, että hän olisi käyttänyt väärin Madeleinen etsintään saamiaan rahoja. Samalla hän sanoi, että epäilyt hänen tuhlaavaisesta elämäntyylistään ovat perättömiä.

McCannit eivät halunneet kommentoida Halligenin kohtaloa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.