Maajussi-Pia pettyy saamiinsa kirjeisiin – sulhasehdokkaat eivät tee suurta vaikutusta: "Kyllä mulla lopahti heti alkuunsa se kiinnostus"

1:26
Maajussi-Pia pettyy saamiinsa kirjeisiin.

Maajussi-Pia ei ole vakuuttunut saamistaan kirjeistä.

Maajussille morsian -ohjelmassa käydään läpi jännittäviä aikoja, kun keväällä esitellyt kahdeksan maajussia pääsevät juontaja Vappu Pimiän avustuksella vihdoin käsiksi kirjeisiin, joita puolisoehdokkaat ovat heille lähettäneet. 

52-vuotias maajussi-Pia löytää heti kirjepinonsa joukosta lupaavan ehdokkaan, joka on taiteillut naiselle käsin kirjeen. Sulhasehdokas on luetellut runsaasti asioita, jotka kiinnostavat myös Piaa.

Ehdokas kertoo myös olleensa edellisessä työssään 20 vuotta ja etsivänsä tällä hetkellä uusia haasteita. Tämä kuitenkin saa Pian varpailleen ja miettimään, mistä on kyse. 

– Mietin heti, että mikä on homman juju. Että joko hän on työtön tai jotain on tapahtunut. Mä en lähde suhteeseen ihmisen kanssa, joka on työtön, valitettavasti, Pia linjaa. 

Toinen kirjeiden joukosta nostettu ehdokas ei puhuttele Piaa lainkaan. Maajusia eivät miellytä miehen lähettämä kuva itsestään eikä kirjallinenkaan ilmaisu. 

– Lävähti se hänen kuvansa, hänellä oli Irwin-lätsä päässä ja rööki huulessa. Huono kuva, ei saa mitään selvää. Ensinnäkin tulee se mielikuva, että paljon on vetänyt viinaa ja röökiä elämänsä aikana, maajussi pohtii. 

Edes kolmas joukosta nostettu sulhasehdokas ei saa Piaa toiveikkaammaksi. Mies on sanaillut Pialle runon, mutta maajussi ei valitettavasti syty sille. 

– Kyllä mulla lopahti heti alkuunsa se kiinnostus edes syventyä siihen lyhkäiseksi laadittuun kirjeeseen. Eikä nyt suoraan sanottuna hänkään ulkonäöllisesti, ei kiinnostanut tai miellyttänyt. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja