Mainos

Maajussi-Heikki uskoo löytävänsä vielä rakkauden: "Saattaa olla, että kirjeiden joukosta löytyy vielä joku"

Maajussi-Heikki kertoo, että hän ja Neija lähtivät viemään suhdetta lämmöllä eteenpäin, mutta ihastus ei kuitenkaan kestänyt kauaa. 

Maajussille morsian -ohjelma on tulossa päätökseensä. Edellisessä jaksossa maajussit tekivät lopulliset valintansa ja viimeisessä jaksossa he kokoontuivat Haikoon kertomaan Vappu Pimiälle, mitä heille kuuluu nyt. 

Maajussi-Heikki valitsi kahdesta morsianehdokkaastaan Neijan. Pariskunta tapaili toisiaan muutaman kuukauden ajan kesällä, mutta lopulta he totesivat yhteistuumin sopivansa toisilleen paremmin ystävinä. 

Heikki kertoo MTV:lle, että Neijasta ei jäänyt puuttumaan mitään konkreettista. Syvempää tunnetta ei loppujen lopuksi kuitenkaan löytynyt.

– Kun on yhdessä ja siinä syntyy tietynlainen tunnelma, niin sitten siitä tekee tulkintoja. Meillä oli kivaa ja tavoite oli tietysti vielä enemmän. 

Kesän aikana pariskunta vietti melko paljon aikaa yhdessä. Neija vietti viikonloppuja Heikin kotona ja pari vieraili yhdessä jopa Neijan vanhempien luona. 

Heikin mukaan päätös syntyi yhteistuumin ja pari pystyi puhumaan asioista täysin avoimesti. Hän on edelleen sitä mieltä, että teki oikein valitsemalla Neijan farmiviikon päätteeksi, vaikka rakkaus heidän välillä ei syttynytkään. 

Hän vihjailee, että hän saattaa alkaa käydä läpi kirjepinoa, jonka sai ohjelman alussa. 

– Kirjeitä tuli ihan valtava määrä, niin saattaa olla, että sieltä vielä löytyy joku. Uskon, että tämä ohjelma on välillisesti se ratkaiseva tekijä oikean ihmisen löytämisessä. Sen kautta on auennut ja tulee aukeamaan niin paljon yhteyksiä, joita ei olisi koskaan syntynyt muuten.

Ohjelman kautta Heikki löysi myös ystävyyttä, sillä hänen mukaansa mukana olleet maajussit pitävät tiiviisti yhteyttä. Hän, Aapo ja Sanna soittelevat toisilleen ja ovat myös kyläilleet toistensa luona. 

– Olen kyllä tyytyväinen siihen, että lähdin mukaan tähän. Minulle ei jäänyt mitään huonoa makua tuosta missään vaiheessa.

Maajussille morsian -jaksot katsottavissa Katsomossa

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.