Maajussi-Aapon pudottama Anniina: "Olisi ollut kiva kokea farmiviikko"

Maajussi-Aapon pudottama Anniina kertoo halunneensa farmiviikolle, mutta hän osasi jo ennakoida, että saattaa pudota jatkosta.

Juuri ennen farmiviikkoja Maajussille morsian -ohjelmasta pudonnut 32-vuotias Anniina sanoo olevansa helpottunut, että hänen matkansa Aapon kanssa päättyi tähän. Maajussi-Aapo oli kutsunut Anniinan treffeille Haikon kartanoon, mutta ei kutsunut Anniinaa enää jatkoon niin sanotulle farmiviikolle.

– Olo on nyt helpottunut. Päivät ovat olleet pitkiä ja nyt pääsee omaan sänkyyn nukkumaan, Anniina totesi heti putoamisen jälkeen.

– Minulla oli jo ennakkoon vähän sellainen fiilis, että näin käy. Pystyn elämään asian kanssa.

Anniina ei osaa arvioida mikä jäi uupumaan, ettei tullut valituksi jatkoon.

– En osaa sanoa, sitä pitäisi varmaankin kysyä Aapolta.

Anniina sanoo olleensa mukana tosissaan alusta asti, vaikka on samaan aikaan painanut hieman jarruakin.

– En olisi kirjoittanut kirjettä alun perin, jos en olisi ollut kiinnostunut. Mutta tämä on ollut sen verran alkuvaihetta vielä, ja niin kauan, kun ei tule vastakaikua, niin sitä itsekin himmailee tunteitaan.

Anniinaa harmittaa kaikkein eniten se, ettei päässyt kokemaan farmiviikkoa, jossa naiset pääsevät Aapon kotitilalle tutustumaan mieheen paremmin.

– Olisi ollut kiva kokea farmiviikko. Toisaalta jos on tippuakseen, niin parempi tässä vaiheessa, levollisen oloinen nainen totesi.

Maajussille morsian 10. kausi MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.00.

Lue myös:

    Uusimmat