Maailmanmestari Lewis Hamiltonin taustalla uusi suomalainen valmentaja

Antti Vierula on mies maailmanmestari Lewis Hamiltonin taustalla.

McLaren-tähti Lewis Hamilton luottaa suomalaiseen valmennustietoon ja -taitoon. 30-vuotias Antti Vierula vastaa nykyään brittimaailmanmestarin fyysisestä harjoittelusta.

– Vahvistan tiedon oikeaksi. Antti toimii McLarenin Human high performance laboratoryssa, ja hänen toimenkuvakseen on annettu Lewis Hamiltonin fyysisestä valmennuksesta vastaaminen, sanoi McLarenin lääkäri Aki Hintsa MTV3:lle.

Hintsa johtaa brittitallin Human high performance laboratoriota. Epäilemättä miehellä on sormet pelissä Vierulan valinnassa.

– En puske suomalaisia näihin hommiin. Mutta olen tyytyväinen, että löytyy sellaisia suomalaisia, jotka pystyvät näitä hommia hoitamaan. Antti on yksi henkilö mun tiimissä, meillä on myös australialaisia ja englantilaisia työntekijöitä, Hintsa jatkoi.

Vierula on kotoisin Ähtäristä ja toiminut aikaisemmin muun muassa yleisurheiluvalmennuksessa. Vierulan työ on liikkuvaa, hän kiertää kaikki tulevan kauden GP:t Hamiltonin mukana. Kisojen välillä kaksikko ylläpitää ja kohottaa kuskin fyysistä kuntoa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja