Maailmaa järkyttäneen kahdeksikon äidin synkät salaisuudet

Tammikuun lopussa kahdeksan lasta kerralla synnyttänyt Nadya Suleman, 33, huolestuttaa käytöksellään läheisiään. 14 lapsen äidin käytös on kieltämättä erikoista. Lue naisen koko outo saaga.

Eli pääasiassa lastensa vammaistuilla

Tällä hetkellä on vielä epäselvää, mistä Nadya on saanut rahaa noin liki sadantuhannen euron arvoisiin hedelmöityshoitoihin vuosien varrella, sillä nainen on kertonut itse eläneensä vain sosiaaliavustuksilla sekä vammaistuilla, joita kolme hänen kuudesta edellisestä lapsestaan saa.

Hän on saanut rahaa myös vakuutuksesta vuonna 1999 saamansa työperäisen selkävamman vuoksi.

Tällä hetkellä rahaa virtaa haastatteluista sekä siitä, että nainen antaa Radar Online -nettisivuston tulla kotiinsa ja videoida tätä lastensa kanssa.

Kuinka monta alkiota istutettiin?

Yhdysvalloissa maksimimäärä alkioita, joita yleensä istutetaan hedelmöityshoidoissa, on kolme. Nadya halusi kuitenkin kuusi alkiota ja väittää nyt, että kaksi alkiota jakaantui. On edelleen mysteeri, kuka lääkäri teki hedelmöityshoidon, ja rikkoiko tämä lakia tietäessään, että työttömällä yksinhuoltajaäidillä on ennestään jo kuusi 2–7-vuotiasta lasta.

Mielenterveys on järkkynyt

Nadya myöntää nyt itsekin, että ei ajatellut rationaalisesti, kun päätti kuuden lapsen jälkeen istuttaa kuusi alkiota kohtuunsa.

– En ole varma, tekisinkö sitä enää uudelleen, nainen kertoo.

Jo ensimmäisen onnistuneen raskautensa kohdalla (Nadialla oli kolme kohdun ulkopuolista raskautta 1990-luvulla) hän masentui syvästi. Nadialla diagnosoitiin paha stressioireyhtymä, paronoidisia taipumuksia ja syvää masennusta.

Poliisi kävi vuoden 2008 aikana Nadyan talolla 12 kertaa, muun muassa koska nainen oli uhannut tappaa itsensä, jos hänen kadoksissa ollutta lastaan ei löydettäisi. Poika oli kuitenkin vain juossut kadulle ja palasi itse takaisin kotiin.

Menettääkö Nadya lapsensa?

Nadyan tulee tavata säännöllisesti sosiaaliviranomaisia, jotka valvovat, pärjääkö hän lastensa kanssa kotona. Koska lapsia on nyt yhteensä 14 ja osa heistä tarvitsee erikoisapua, sosiaaliviranomaiset ovat huolissaan Nadyasta. Nainen panikoitukin täysin kuullessaan vaatimuksista, joita sosiaaliviranomaiset hänelle ovat asettaneet.

Nyt kotona kahdeksasta uudesta vauvasta on neljä, loput ovat vielä sairaalassa tehohoidossa.

Nadyasta reality-shown tähti?

Useat hyväntekeväisyysjärjestöt ovat oma-aloitteisesti keränneet rahaa ja tarvikkeita kahdeksalle uudelle vauvalle ja kuudelle isommalle lapselle. Nadya ei kuitenkaan ottanut apua vastaan noin vain. Yksi apua tarjonneista tahoista oli Angels in Waiting -järjestö, joka tarjosi perheelle lastenhoitajia käyttöön ympäri vuorokauden ja ilmaisen uuden asunnon.

– Nadya kysyi, saisiko talossa tehdä reality-tv-ohjelmaa, ja kun vastaus oli kieltävä, Nadya ei ottanut tarjousta vastaan.

Tämän jälkeen nainen muutti mielensä, otti järjestön avun vastaan ja kieltäytyi tv-ohjelmasta.

– Esiintyisin mielelläni lääketieteellisessä dokumentissa, mutta tällä hetkellä en halua reality-tv-sarjaa. Voisin suostua sellaiseen, kun lapset ovat vanhempia, mutta kysyisin heiltä kuitenkin mielipidettä, Nadia kertoo nyt.

Koukussa plastiikkakirurgiaan?

Useiden asiantuntijoiden mukaan Nadya on myös koukussa plastiikkakirurgiaan. Monet ovat sitä mieltä, että nainen on laitattanut itselleen poski-implantit, suurennuttanut huuliaan ja leikkauttaneen nenänsä.

Huhujen mukaan Nadya on tehnyt tämän, koska haluaa muistuttaa näyttelijä Angelina Jolieta. Nadya itse väittää, että hänen kasvonsa turpoavat aina raskauden johdosta ja siksi huuletkin näyttävät niin turpeilta.

Kovin kriitikko on oma äiti

Yllättäen naisen kovin kriitikko on hänen oma äitinsä Angela Suleman. Myös äiti on rahastanut haastatteluillaan.

– Mielestäni Nadyan tulisi suostua antamaan lapsiaan adoptioon, sillä hän ei koskaan pysty huolehtimaan heistä yksin. Ongelma vain on, että en usko hänen ikinä vapaaehtoisesti tekevän näin, äiti sanoi.

Viimeisin riita tuli, kun vauvat kolme ja neljä saapuivat kotiin viikolla 13.

– Emme tule millään tavoin toimeen. Hän on hyvin itsekeskeinen, Nadya kuittaa riidat.

Kuka on isä?

Nadya paljasti hiljattain, että kaikilla hänen lapsillaan on sama isä. Se ei ole Nadyan ex-aviomies Marcos Gutirrez, vaan Kaliforniassa asuva Nadyaa vanhempi mies, joka ei ole kotoisin Yhdysvalloista.

Nainen vannoo, ettei tule koskaan kertomaan isän henkilöllisyyttä julkisesti.

– Meillä ei ole koskaan olut romanttista suhdetta, emme sovi niin hyvin toisillemme, hän on kertonut suhteesta.

Nadya soitti miehelle kaksi viikkoa ennen kahdeksikon syntymää.

– Hän oli täysin sokissa ja oli todella vihainen lääkärille, joka suostui laittamaan niin monta alkiota kohtuuni, Nadya kertoo.

Hän on kertonut, ettei ole harrastanut seksiä kahdeksaan vuoteen kenenkään kanssa. Kaikki lapset ovat saaneet alkunsa hedelmöityshoidoilla.

Nadya on uskonnollinen

Nadya on useissa haastatteluissa viitannut siihen, että korkeampi voima auttaa häntä lastenhoidossa.

– Jumala antaa minulle voimaa, ja hän auttaa minua suunnittelemaan lasteni hoidon, Nadya on sanonut.

Katso tuore video Nadyasta täältä.

(MTV3)

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja