Mainos

Lyhennätkö luottokorttivelkaa, osamaksuja tai pikavippejä? – Näin voit saada helposti satoja euroja lisää käyttörahaa

Moni meistä suomalaisista lyhentää luottokorttivelkaa, osamaksuja tai pikavippejä kuukausittain. Harvemmin kuitenkin tulemme katsoneeksi tarkemmin, paljonko kuukausittaiset kulut tai korot ovat. Kulut voivat nimittäin yllättää.

Zmarta auttaa asiakkaitaan yhdistämään lainansa, jotta lainojen yhdistäminen voi tuoda lisää käyttörahaa. Tarkoituksena on auttaa suomalaisia pienentämään kuukausikuluja sekä helpottaa arjen raha-asioita, kun lainaa on maksettavana vain yhteen paikkaan. Kaikki käy vaivatta, sillä yhdistelylainan hakeminen onnistuu helposti Zmartan selkeällä nettilomakkeella.

– Lukuisat lainoja yhdistelleet asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä, kun he ovat välttyneet maksamasta turhia kuluja ja saaneet jopa satoja euroja käyttörahaa kuussa suhteellisen vaivattomasti. Tämä on erittäin hyvä asia, sillä ylimääräisen rahan pystyy käyttämään esimerkiksi vararahaston kasvattamiseen tai suomalaisten yrittäjien tukemiseen vaikeina aikoina, Zmartan asiakasneuvoja Lotta vinkkaa.

Korkotaso on viime vuosina laskenut, minkä johdosta lainojen uudelleenkilpailuttaminen voi tuoda säästöjä alentuneen korko- ja kulutason takia. Tämän takia kilpailuttaminen on erityisen tärkeää, jotta saat parhaimman mahdollisimman hyödyn, että saat edullisen lainan.

– Tämän takia on erittäin tärkeää katsoa lainat ajan tasalle, ettei korkoja maksa yli nykyisten lain määrittämien tasojen, Lotta vinkkaa.

Zmartan asiantunteva asiakaspalvelutiimi kartoittaa mielellään tarpeesi ja kertoo, millaisia lainoja kannattaa yhdistää. Saat henkilökohtaisen lainaneuvojan, jonka kanssa voit halutessasi käydä tilannettasi luottamuksellisesti läpi. Mikä parasta, osa luotonmyöntäjistä pyytää laskutustiedot ja maksaa vanhat velat asiakkaan puolesta pois. Tämän jälkeen lainaa tulee lyhentää vain yhteen paikkaan.


Tietoa Zmartasta

Zmarta on vertailupalvelu, joka auttaa asiakkaita vertailemaan sähkösopimuksia, kulutusluottoja sekä yrityslainoja. Zmartan asiakaspalvelu palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi puhelimitse ja chatin välityksellä.


Lue myös:

    Uusimmat