Luksuskohde monilla mukavuuksilla Alanyassa

Unelmakohtemme aurinkoisessa Alanyassa on tyylikäs ja huippuvarusteltu talokokonaisuus, jossa asumisen mukavuus on maksimoitu.

Ylellinen Sea Star sijaitsee suomalaisten suosimalla alueella Turkin Alanyassa. Oban keskustaan kaikkine palveluineen on vain kolmensadan metrin matka. Meri kimaltelee aivan kohteemme kupeessa - parinsadan metrin päässä asunnosta!

Vuonna 2008 valmistuneessa on talossa on upea tontti, jonka pinta-ala uima-altaineen, vesiliukumäkineen ja porealtaineen on peräti 8632 neliömetriä.

Sea Star soveltuu mitä mainioimmin ympärivuotiseen asumiseen. Taloyhtiössä on oma generaattori mahdollisten sähkökatkosten varalle, ja puutarhuri huolehtii viheralueiden siisteydestä. Painetankkien ansiosta jatkuva vedentulo on taattu.

Kahden makuuhuoneen, olohuoneen ja keittiön yhdistelmät ovat kuin luotu suomalaisiin tarpeisiin. Osa asunnoista on kaksikerroksisia kattohuoneistoja, joista avautuu uskomattomat näkymät. 80-neliöiselle kattoterassille mahtuu vaikkapa poreallas tai lukuisia lokoisia auringonottopaikkoja!

Hissillä varustettu talo soveltuu erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille tai vanhuksille.

Huoneistoihin kuuluu oma varasto sekä kaksi parveketta. Spottivalaisimet luovat tunnelmaa, ja lisäksi klassisen kaunis koristelista tekee makuuhuoneesta romanttisen.

Talossa on laattalattiat, kylpyhuoneissa isäksi lattialämmitys. Varusteluun kuuluu niin ikään keskuslämmitys, teräksinen turvaovi sekä tuplaikkunat.

Avokeittiö korkeatasoisine kaapistoineen ja graniittisine työtasoineen tuovat ruuanlaittoon ripauksen ylellisyyttä.

Kolmion hintapyyntö on 87 000,00 €.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Kultaiset Neliöt LKV

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja