Luis Suárez viimeisteli satumaisen nousun tällä viime hetken maalilla – voitto nosti Atléticon sarjakärkeen

Atlético Madridin tähtihyökkääjä Luis Suárez iski kaksi maalia ja nosti joukkueensa tappioasemasta voittoon Getafea vastaan vieraskentällä. Voitto kohotti madridilaiset La Ligan kärkeen.

Luis Suárez oli käänteentekevä pelaaja Atléticolle viime kaudella, kun joukkue nappasi La Ligan mestaruuden paikalliskilpailija Real Madridin ja Barcelonan tuskaillessa esityksiensä kanssa.

Uruguaylainen vaikuttaa olevan pääsemässä jälleen siihen vireeseen, jolla hän viime kaudella pelasi, sillä tiistai-iltana hyökkääjä nosti joukkueensa voittoon tappioasemasta Getafea vastaan.

Kotijoukkue oli livahtanut yllätysjohtoon ensimmäisellä puoliajalla, kun Atléticon maalivahti Jan Oblak kadotti pallon keskitystilanteessa epätyypillisellä tavalla, ja Stefan Mitrovic pukkasi pallon maaliin.

Atléticon kiri alkoi viimeisen vartin kohdalla, kun Getafe joutui vajaalle Angel Correan punaisen kortin vuoksi.

Suárez tasoitti ottelun 78. minuutilla, kun hän nappasi keskityksen hallitusti alas oikeallaan ja laukoi pallon vasemmallaan verkon perukoille.

Voittomaali syntyi lisäajalla puskulla laitapuolustaja Sime Vrsaljkon keskitykseen.

Suárez puhui ottelun jälkeen kritiikistä, jota hän oli kohdannut aiemmin tällä kaudella. Kuudessa edellisessä ottelussaan kärkimies oli maalannut vain kerran.

– Jokainen pelaaja huipputasolla joutuu oppimaan elämään kritiikin kanssa, mutta minä en koskaan luovuta tai lannistu kritiikistä, Suárez totesi lehdistölle.

Viime kaudella Suárez teki 21 maalia.

Atlético nousi voitollaan sarjakärkeen. Se johtaa sarjaa pisteen erolla paikalliskilpailijaansa Real Madridia, jolla on keskiviikkoiltana ottelu Mallorcaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat