Lopeta näiden ravintolisien käyttö välittömästi – vedetään myynnistä!

Pro Nutrition Finland Oy on ilmoittanut takaisinvedosta koskien kiellettyjä ainesosia sisältäviä ravintolisiä.

Pro Nutrition Finland Oy ilmoittaa vetävänsä markkinoilta kiellettyjä ainesosia sisältäviä ravintolisiä, kertoo Ruokavirasto tiedotteessaan. Kyseisten tuotteiden käyttö on lopetettava välittömästi.

Takaisinveto koskee BAO The ZMA -nimistä kivennäisainekapselia 150 kapselin purkissa, jonka parasta ennen päiväys on 10.8.2024 ja erätunnus 149760810. Tuote sisältää magnesiumorotaattia, joka on hyväksymätön ravintoaineyhdiste, eikä sen käyttö ole ravintolisissä sallittua.

Lisäksi takaisinveto koskee M-Nutrition Before Sleep -nimistä kivennäisaine-kasviuutekapselia 90 kapselin purkissa, jonka parasta ennen päiväys on 7.10.2023 ja erätunnus 501141007. Tuote sisältää 5-hydroksitryptofaania (5-HTP), joka on hyväksymätön uuselintarvike. Sen käyttö ei ole elintarvikkeissa sallittua.

Tuotteita on myyty sekä yrityksen myymälässä että verkkokaupassa, mutta myös eri jälleenmyyjien myymälöissä ja verkkokaupoissa ympäri Suomea.

bc5fb1d9bbba31d3_org
Näitä ravintolisiä vedetään markkinoilta.

Katso myös: Mitä haittaa ravintolisien turhasta käytöstä on?

Mitä haittaa ravintolisien turhasta käytöstä on? 2:09
Mitkä ovat turhimmat ravintolisät ja mitä liiallisesta vitamiinien saannista voi seurata? Katso Uutisaamussa vierailleen Leena Putkosen vastaus.

Lähde: Ruokavirasto

Lue myös:

    Uusimmat