Loma-asuntomessujen upeimmat kohteet – katso kuvat!

Lappeenrannan loma-asuntomessut käynnistyvät tänään maanantaina 25.6. Koti-osio vieraili messualueella jo etukäteen ja metsästi kauneimmat lomakodit ja parhaat ideat.

Lappeenrannan loma-asuntomessut pyörähtävät käyntiin tänään maanantaina. Tänä vuonna teemana on loma-asuminen palvelujen äärellä, mutta silti luonnon keskellä.

Saimaan rannalla sijaitsevalla messualueella on yhteensä 20 kohdetta, lisäksi oheiskohteena esitellään kelluva loma-asunto. Alueen rantaan on tuotu väliaikaisista näyttelykohteista koostuva saunamaailma, jossa on esillä erilaisia saunaratkaisuja modernista saunakolo-saunasta aina perinnesuunnitelman mukaisesti rakennettuun korsusaunaan.

– Rauhan alue tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden esitellä palvelujen viereen keskittyvää nykyaikaista loma-asumista. Loma-asuntorakentaminen sijoittuu nykyään yhä tyypillisimmin Saimaa Gardensin kaltaisten vapaa-ajan palvelukeskittymiin. Alueen läheisyydessä on viime vuonna valmistunut kylpylä- ja viihdekeskus Holiday Club Saimaa, lisäksi rakenteilla on iso ostoskeskus ja golfkenttä. Kaupat ovat lähellä ja alueelle on toimivat liikenneyhteydet, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen kertoo.

Lappeenrannan loma-asuntomessut ovat auki 8.7. asti. Liput 8–13 euroa.

Kuvat: Zach Stovall/ MTV3

Hannele Lampela/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja