Liverpoolin tuoreella superhankinnalla on todettu koronavirus

Liverpoolin uusi keskikenttäpelaaja Thiago Alcântara on saanut koronaviruksen. Seura kertoi asiasta tiistaina.

Maanantain ottelusta Arsenalia vastaan sivussa olleen Thiagon poissaolon syylle on saatu nyt selvyys. Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin "pieneksi kuntopuolen ongelmaksi" kuvailema vaiva oli todellisuudessa koronavirustartunta.

Seura kertoi 29-vuotiaan espanjalaistähden tartunnasta tiistaina tiedotteessaan.

– Thiagolla on vähäisiä oireita viruksesta, mutta hänen terveystilanteensa on hyvä ja hän on jo paranemassa, seura tiedotti.

Kloppin maanantaina antaman arvion perusteella Thiago on jälleen Liverpoolin vahvuudessa, kun ensi viikolla alkava maajoukkuetauko päättyy.

Thiago on pelannut Liverpoolin keskikentällä toistaiseksi vasta 45 minuuttia voitto-ottelussa Chelseata vastaan. Bayernista saapunut pelintekijä sai siinä ajassa kasaan ennätykselliset 75 syöttöä omilleen, kun Punaiset jauhoi toisella puoliajalla yhden miehen ylivoimalla.

Kolme ottelua pelannut Liverpool on toistaiseksi virheettömällä saldollaan Valioliigan kärjessä yhdessä Leicester Cityn ja Evertonin kanssa.

Ennen maajoukkuetaukoa Liverpool pelaa vielä kaksi ottelua: Liigacupissa Arsenalia ja Valioliigassa Aston Villaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat