Mainos

Lisäpuhtia leffoihin: Ilman laseja katseltavat 3D-näytöt tulossa

Kolmiulotteisen näyttöteknologian yksi suurimpia kompastuskiviä on ollut 3D-sisältöjen katsomiseen vaadittavat erilliset lasit.

Kyseiset lasit ovat harvemmin mukavan tuntuiset nenän päällä pitkiä elokuvia katsellessa. Edistystä tapahtuu kuitenkin myös kolmiulotteisuuden rintamalla ja ilman 3D-laseja tomivat näytöt tekevät hiljalleen tuloaan.

Kolmiulotteista näyttötekniikkaa kehittävä Dimenco on esitellyt uuden 3D-näytön, jonka katseluun ei tarvita erillisiä laseja.

23-tuumainen näyttö on suunnattu kuluttajamarkkinoille peli- ja multimediakäyttöön. Näyttöä esitellään tällä viikolla Bostonin SID-näyttöteknologiamessuilla.

Dimenco kertoo, että yhtiön uusi näyttö tarjoaa käyttäjälle Full HD -tarkkuuden perinteisessä 2D-tilassa ja lisäksi korkearesoluutioisen 3D-tilan, jonka avulla kolmiulotteisia sisältöjä voi katsoa ilman erillisiä laseja.

Dimencon mukaan näytössä käytettävä Dynamic View -teknologia tarjoaa yksittäiselle pelaajalle korkeatasoisen 3D-peliresoluution. Multi-view-ominaisuus mahdollistaa puolestaan kirkkaan 3D-elämyksen laajalla katselukulmalla silloin kun useampi ihminen seuraa näytöltä elokuvia.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.