Lisäaineettomia makkaroita

Kankaanpääläisen Maalaistuote Vataja Oy:n on tuonut vuodenvaihteessa markkinoille täysin ilman lisäaineita valmistetut makkarat. Tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä suomalaisesta porsaanlihasta valmistettu täyslihanakki ja -lenkki, ja myöhemmin keväällä valikoimaa täydentää vielä täyslihainen grillimakkara. Makkaroissa tavallisesti käytettävä säilyvyyttä ja väriä parantava nitriitti on uutuustuotteissa korvattu kasviuutteilla, jotka takaavat makkaroille normaalin säilymisajan.

Toimitusjohtaja Rauno Vatajan mukaan uutuusmakkarat on tarkoitettu vaihtoehdoksi kuluttajille, jotka eivät halua lisätä lisäainekuormitustaan. Pääasiallinen kohderyhmä ovat lapsiperheet. Makkarat soveltuvat hyvin myös ruoka-aineallergisille, sillä lisäaineiden lisäksi niistä puuttuvat myös jauhot, maito ja soija.

(Mtv3-Finfood)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja