Lisäaineettomia makkaroita

makkara asetelma
makkara asetelmaCopyright MTV Oy 2002/Maalaistuote Vataj
Julkaistu 23.07.2002 15:57

Kankaanpääläisen Maalaistuote Vataja Oy:n on tuonut vuodenvaihteessa markkinoille täysin ilman lisäaineita valmistetut makkarat. Tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä suomalaisesta porsaanlihasta valmistettu täyslihanakki ja -lenkki, ja myöhemmin keväällä valikoimaa täydentää vielä täyslihainen grillimakkara. Makkaroissa tavallisesti käytettävä säilyvyyttä ja väriä parantava nitriitti on uutuustuotteissa korvattu kasviuutteilla, jotka takaavat makkaroille normaalin säilymisajan.

Toimitusjohtaja Rauno Vatajan mukaan uutuusmakkarat on tarkoitettu vaihtoehdoksi kuluttajille, jotka eivät halua lisätä lisäainekuormitustaan. Pääasiallinen kohderyhmä ovat lapsiperheet. Makkarat soveltuvat hyvin myös ruoka-aineallergisille, sillä lisäaineiden lisäksi niistä puuttuvat myös jauhot, maito ja soija.

(Mtv3-Finfood)

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle