Lisa Lopesin kuolemaa tutkitaan Hondurasissa

Amerikkalaisen R&B-trio TLC:n auto-onnettomuudessa kuolleen jäsenen Lisa "Left Eye" Lopesin (kuvassa oikealla) ruumis lähetetään Yhdysvaltoihin, kunhan ruumiinavaus Hondurasissa saadaan tehtyä. - Ruumiinavaus täytyy saada tehtyä loppuun, joten Lopesin ruumis lähtee Yhdysvaltoihin tiistaina tai keskiviikkona, sanoo suurlähetystön edustaja Gregory Adams. Lopesin ruumis lähetetään luultavasti Atlantaan. Lopes kuoli sairaalassa luunmurtumiin ja sisäisiin vammoihin.

Onnettomuus tapahtui pohjois-Hondurasissa, kun Lopesin ajama auto, jossa oli kahdeksan matkustajaa, pyörähti tieltä pois. Matkustajat, jotka kaikki olivat yhdysvaltalaisia, loukkaantuivat ja ovat edelleen sairaalassa. Paikallislehti La Tribuna kertoo ylinopeudesta johtuneen onnettomuuden tapahtuneen, kun Lopes oli palaamassa terveysasemalta, joka hoitaa kroonisia sairauksia luonnollisin menetelmin.

Lopes nousi otsioihin vuonna 1994, kun hänet pidätettiin silloisen poikaystävänsä talon polttamisesta. Hänet tuomittiin viideksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen, ja hän pääsi kuntoutukseen alkoholiongelmansa vuoksi.

Atlantalainen TLC tuli tunnetuksi kymmenen vuotta sitten debyyttialbumillaan "Oooooooh...On the TLC Tip". Sitä vuonna 1994 seurannut "CrazySexyCool" aloitti yhtyeen menestyksen yhdessä "Waterfalls"-balladista tehdyn videon kanssa. TLC sai albumillaan parhaan R&B-albumin ja -esityksen ("Creep") Grammyt. Yhtyeen vuonna 1999 tekemä albumi "FanMail" oli Yhdysvaltain poplistojen kärjessä, ja sitä myytiin yli kahdeksan miljoonaa kappaletta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja