Mainos

Linnanmäen johtaja tyrmää home- ja asbestiväitteet

"Kun uutisoidaan, että kummitusjuna on vuorattu asbestilla, niin se on täysin höpöhöpöä", toteaa Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Risto Räikkönen.

Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Risto Räikkönen tyrmää täysin väitteet Linnanmäen huvipuiston laitteiden home- ja asbestiongelmista. Kansan Uutiset kertoi tänään, että vesitornista on löytynyt hometta ja kummitusjuna on vuorattu asbestilla.

- Nämä väitteet eivät pidä paikkaansa, Räikkönen sanoi.

Räikkönen sanoi, että Uudenmaan työsuojelupiiri kävi Linnanmäellä vuosina 2004 ja 2006. Silloin se Räikkösen mukaan huomautti muutamista asioista, kuten työkoneissa olevista pienistä puutteista. Kaikki viat on hänen mukaansa korjattu heti niiden ilmettyä.

- Kun uutisoidaan, että kummitusjuna on vuorattu asbestilla, niin se on täysin höpöhöpöä. Se mikä siinä on totta, on se, että sen katossa on käytetty asbestilevyjä, jotka ovat täysin laillisia.

SAK:n toimitsija Jarmo Harmaala sanoi Kansan Uutisissa, että huvipuistossa on laitteita, joita normaalissa työpaikassa asetettaisiin toimintakieltoon puutteellisten suojalaitteiden takia.

- Annetaan ymmärtää, että ikään kuin huvipuistolaitteissa on puutteellisia suojalaitteita. Kun tällä kuitenkin tarkoitetaan vasaroita, poria ja muita, Räikkönen sanoi.

Räikkönen myös ihmettelee, miksi Kansan Uutiset ei ollut Linnanmäen henkilökuntaan yhteydessä juttua tehdessään.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.