Linnan tähti -Katariina Souri: Näkökulmaani ei ymmärretty

Kirjailija Katariina Sourille Linnan tähtien -kuvausmatka oli irtiotto arjesta. – Se oli monella tapaa kiinnostava kokemus, mua ei kaduta millin vertaa, että lähdin, Souri toteaa.

Linnan tähdet -sarjaa tähdittävä Katariina Souri kertoo, että on itsekin seurannut sarjaa mielenkiinnolla.

– En yleensä katso itseäni televisiosta, mutta tässä no niin paljon merkitystä sillä, miten se on rakennettu, joten minua kiinnostaa itseäkin katsoa. Se ei ole ollut kauhean tuskallinen kokemus, katson ohjelmaa mielelläni, Souri kertoo.

Souri oli juuri ennen kuvausten alkua saanut kuulla, että oli hävinnyt Korkeimmassa oikeudessa eräälle suomalaiselle viikkolehdelle. Tämä osaltaan väritti myös Italian-matkaa. Julkisuutta koskeva päivälliskeskustelu onkin jäänyt Sourin mieleen.

– Kukaan ei oikein ymmärtänyt mun näkökulmaa siitä, mitä julkisuuteen liittyy. Monella, esimerkiksi Jussi69:llä, oli vahvasti sellainen mielipide, että kun julkisuuteen menee, se on kestettävä, ihan kuin mitään sääntöjä ei olisi. Koen, että olen kestänyt tosi paljon ja antanut paljon mennä, mutta täysin ilman pelisääntöjä ja rajoja ei voi olla, nainen toteaa.

LINNAN TÄHTIEN päätösjakso tänään 12.4. klo 20.05 MTV3-kanavalla!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat