Linnan tähdet: Arja Saijonmaa lupaa yksityisiä paljastuksia

Arja Saijonmaa, 66, kertoo pitäneensä aiemmin yksityiset asiat visusti omana tietonaan, mutta Linnan tähtien kuvauksissa laulaja paljastaa avautuneensa. – Avauduimme monesti yksityisistä asioista samalla, kun joimme viiniä tai samppanjaa Saijonmaa mainitsee.

Arja Saijonmaa oli innoissaan, kun hän sai kutsun Linnan tähdet ohjelmaan. Näyttävän kansainvälisen uran luonut laulaja oli osallistunut aiemmin vuonna 2007 ruotsalaiseen Stjärnorna på slottet -ohjelmaan, johon myös Linnan tähdet perustuvat.

– Tiesin vähän, mitä tuleman pitää ja halusin ehdottomasti mukaan. Oli ihanaa olla mukana ja viettää viikko omalla äidinkielellä sekä huumorilla. Siinä oli sellaista kotiin tulemisen tuntua, Saijonmaa muistelee ohjelman kuvauksia.

Linnan tähdissä jokainen vieraista saa yhden päivän, jolloin hän ja hänen intohimonsa päättävät päivän menun aktiviteeteista illalliseen. Ohjelman vieraat tulevat paljastaneeksi kussakin jaksossa suoraan tai epäsuorasti itsestään seikkoja, jotka eivät ole olleet lehtiarkistoista luettavissa.

– Olen aina pitänyt oman yksityiseni hirveän visusti omana tietonani, mutta kuvauksissa olin hyvin avoin. Avauduimme monesti yksityisistä asioista samalla, kun joimme viiniä tai samppanjaa Saijonmaa mainitsee.

Linnan tähdet maanantaisin 24. tammikuuta 2011 alkaen!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat