Lindsay Lohan taistelee vuokranmaksun kanssa

Näyttelijä Lindsay Lohan painii taloudellisten ongelmien kanssa.

Hollywood-näyttelijä Lindsay Lohanille tapahtuu jälleen. Hän joutui jälleen tekemisiin virkavallan kanssa toissa viikolla, kun hän oli osallisena baaritappelussa. Lindsayn vaikeudet heijastuvat myös tähden taloudelliseen tilanteeseen.

TMZ.com-sivuston mukaan Hollywood-näyttelijä saa hädin tuskin räävittyä rahat kasaan vuokraansa. Hän asuu Beverly Hillsissä hulppeassa kartanossa, jonka kuukausivuokra on runsaat 8000 dollaria (noin 6000 euroa). Lohanille asumismeno on aiheuttanut tuskaa, sillä hänellä ei löydy varoja maksaa asunnon kustannuksia

Lohan on saanut asuntoon hiljattain 200 000 dollarin (noin 150 000 euron) remontin, jonka vastineeksi hän oli luvannut antaa asuntonsa käyttöön elokuvaan. Sen suorittamisen jälkeen näyttelijätär kuitenkin lopetti kommunikoinnin elokuvahankkeen tekijöiden kanssa.

TMZ.comin mukaan Lindsay on lainannut ystäviltään rahaa tuhansien dollarien vuokran maksamiseen. Hän on yrittänyt purkaa sopimusta, mutta vuokranantaja on kertonut sen purkamisen tuottavan lisämaksuja. Näyttelijätär aikookin kärvistellä kartanossa helmikuuhun saakka, kun määräaikainen sopimus tulee tiensä päätökseen.

Lähde: TMZ.com

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja