Liikkuuko Helsingin Kalliossa vihainen rastapäinen sarjasylkijä? Poliisi tutkii aggressiivisen miehen tekoa pahoinpitelynä

Viime keskiviikkona Helsingin Alppilassa tapahtui välikohtaus, jossa ohikulkija hyökkäsi koiraa ulkoiluttaneen naisen ja tämän koiran kimppuun. Hyökkäyksen kohteeksi joutunut nainen kertoi asiasta Facebookissa.

Naisen mukaan mies sylki hänen päälleen ja potki koiraa, jatkaen sitten olemalla väkivaltainen naista kohtaan. Naisen mukaan mies oli herjannut häntä ja uhkasi tappaa hänet väittäen kantavansa puukkoa.

Naisen antamien tuntomerkkien mukaan tekijällä oli pitkät ruskeat ”rastat” ja hän oli normaalimittainen hoikka noin 25–30-vuotias mies. Hänen mukaansa mies pakeni paikalta huomattuaan muita ohikulkijoita.

Nainen epäilee, ettei mies ollut ”ihan tietoisessa tilassa”.

Muitakin uhreja?

Facebookissa useat muut ihmiset kertovat miehen käyttäytyneen aggressiivisesti heitä tai heidän koiriaan kohtaan sekä sylkenyt heitä päin.

Helsingin poliisilaitokselta kerrotaan, että tapausta tutkitaan pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena. MTV Uutiset ei tavoittanut asian tutkinnasta vastaavaa tahoa kommentoimaan tapausta.

Tapahtumista uutisoi aiemmin Helsingin Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat