Liigaseuran kapteeni paljasti MTV Urheilulle: "Urani päättyy kauden jälkeen"

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan FC Hongan kokenut kapteeni Duarte Tammilehto kertoi MTV Urheilulle päättävänsä pelaajauransa kuluvan kauden päätteeksi. 

– Mietin jo viime kauden jälkeen, että olisiko urani tässä, mutta onneksi jatkoin vielä kauden verran. Olen ylpeä siitä, että olemme saaneet nostettua Hongan takaisin sinne minne se kuuluukin, 32-vuotias keskikenttäpelaaja alleviivaa. 

Tammilehto on edustanut urallaan Honkaa liigatasolla kaikkiaan kahdeksan kauden ajan. Hän piipahti myös Turun Palloseurassa, FC Lahdessa ja IFK Mariehamnissa.

Tammilehto pyrkii johdattamaan vielä joukkueensa sarjassa pronssimitaleille – ja siten ensi kaudeksi eurokentille. Espoolaisjoukkue oli pitkään mestaruustaistossa mukana, mutta mainio ote kirposi lopulta runkosarjan kalkkiviivoilla.

Tänään Vesa Vasaran miehistö kohtaa FC Interin kotikentällään. Honka pelaa viimeisen ottelunsa sunnuntaina 16.10 Tapiolassa. Tuolloin kolmantena sarjassa olevaa Honkaa vastaan asettuu espoolaisten kanssa tasapisteissä oleva FC Haka. Honka on kuitenkin pelannut yhden ottelun vähemmän. 

Pitkässä Tulosruudussa illalla kello 22.25 Tammilehto puhuu myös perhettään kohdanneesta suuresta järkytyksestä, joka myös osaltaan vaikutti lopettamispäätökseen. 

Lue myös:

    Uusimmat