Liigadebytantti Veeti Väisänen, 17, selvisi säikähdyksellä rujosta taklauksesta – "En usko, että kukaan tuollaista tahallaan vetää"

SaiPan Ville Vainikainen pihalle laitataklauksen myötä 1:20
Video: SaiPan Ville Vainikainen pihalle laitataklauksen myötä

SaiPa on venynyt jääkiekon liigakauden kummassakin pelissä ihmeellisiin kireihin. KalPaa vastaan se nousi Kuopiossa kolmen maalin takaa saaden pisteen, perjantaina samanlainen kiri kantoi KooKoota vastaan Lappeenrannassa 3–4-jatkoaikatappioon. SaiPan päätöserien maaliero on 5–0.

SaiPan suorituksen arvoa korostaa se fakta, että jäähyminuutit kirjattiin sille 35–4.

– Olen erittäin ylpeä henkisestä puolesta, 0–3:ssa olisimme myös voineet romahtaa. Pelaajat tekivät kopissa kovan työn, SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen huomautti.

SaiPan jäähymäärää nosti 348. runkosarjaottelunsa pelanneen Ville Vainikaisen suihkukomennus. Runkosarjassa ensimmäisen kerran pelannut Veeti Väisänen, 17, jäi laitataklauksen kohteeksi.

– Käteni ei ole rikki. En usko, että kukaan tahallaan vetää tuollaista taklausta, mutta vähänhän se selän puolelta tuli. Ja ehkä runkosarjan peliin on helpompaa tulla kuin pudotuspeliotteluun, viime kevään pudotuspeleissä liigadebyytin tehnyt puolustaja veisteli.

Video kyseisestä taklaustilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

Lue myös:

    Uusimmat