Liiga-tähti Oula Palve ison kysymyksen äärellä Leijona-paidassa – "Olen miettinyt tuota jo hetken aikaa"

Liigassa kovia näyttöjä pöytään iskenyt Oula Palve pääsee tällä viikolla kovaan testiin, kun hän viilettää Leijonien paidassa Karjala-turnauksessa. Palve hamuaa urallaan eteenpäin ja Karjala-turnaus antaa vastauksia isoon kysymykseen.

Palve oli huippuiskussa jo viime kaudella HPK:ssa ja TPS:ssä. 26-vuotias hyökkääjä on jatkanut väkeviä otteita myös tämän kauden puolella. 17 liigaottelussa Palve on iskenyt tehot 9+6=15.

Torstaina alkavassa turnauksessa Palve debytoi A-maajoukkuetasolla. Turnaus antaa samalla vastauksia sille, missä Palve menee tällä hetkellä? Pärjääkö hän KHL-huppujen vauhdissa?

– Olen miettinyt jo hetken aikaa, että mikäköhän se oma taso on, kun vertaa kansainvälisiin mittareihin. Uskon, että se taso riittää hyvin, eikä pitäisi olla mitään ongelmia, Palve pohtii MTV Sportille.

Palveen mukaan hän osasi hieman odottaa maajoukkuekutsua vahvan alkukauden jälkeen.

– Toisaalta en uskaltanut liikaa innostua tai odottaa liikoja, koska ei sitten tiedä, että tuleeko sitä kutsua lopulta vai ei, Palve miettii.

Tiistain harjoituksissa Palve pääsi heti mukaan Leijonien ylivoimaviisikkoihin. Mitä hän odottaa tulevalta turnaukselta? Entä mitä tavoitteita Palveella on uran jatkoa ajatellen?

Muun muassa näistä lisää ylhäältä videolta.

KATSO MYÖS: Liigassa alkukaudella väkevää jälkeä tehnyt Arttu Ruotsalainen debytoi Palveen tapaan Leijonien paidassa. Mitä ajatuksia Ruotsalaisella on tulevasta turnauksesta? Siitä lisää alla olevalta videolta: 

Liigassa hurmaava Arttu Ruotsalainen Leijonat-kutsusta:"Aika yllätyksenä tuli" 4:18

Lue myös:

    Uusimmat