Lidl Suomen toimitusjohtaja vaihtuu – väistyvä toimitusjohtaja tunteellisena: "Tämä on ollut hieno matka"

Lidl Suomen toimitusjohtaja Lauri Sipponen siirtyy muihin tehtäviin. Kauppaketjun tiedotteen mukaan toimitusjohtajan tehtäviin tarttuu 1.10. alkaen konsernissa pitkään työskennellyt Nicholas Pennanen.

Pennanen on toiminut konsernin palveluksessa eri maissa ja eri tehtävissä vuodesta 2009 alkaen. Hän työskentelee tällä hetkellä Lidl Suomen johtoryhmässä operatiivisena johtajana. 

Pitkäaikainen väistyvä toimitusjohtaja jättää tehtävän luottavaisin ja hyvin mielin.

– Tämä on henkilökohtainen päätökseni, ja nyt on oikea hetki vaihtaa kapulaa yhtiön johdossa. Olemme rakentaneet hienon ja vahvan uuden toimijan Suomen päivittäistavaramarkkinoille, Sipponen kertoo tiedotteessa. 

"Tämä on ollut hieno matka"

Lauri Sipponen ehti toimia Lidl Suomen palveluksessa yhtiön alusta alkaen siirryttyään Sampo-yhtiöstä Lidl Suomen palveluksiin vuonna 2001. Sipponen työskenteli muun muassa Suomessa operatiivisen liiketoiminnan johdossa aluejohtajana sekä myöhemmin hallintojohtajana.

Helmikuussa 2010 emoyhtiö nimitti Lauri Sipposen Lidl Suomen toimitusjohtajaksi vastaamaan yhtiön toiminnoista Suomessa.

– Tämä on ollut hieno matka. Yhtiön perusta on vahva ja olen varma, että menestystarina jatkuu Nicholaksen ja yli 5000 taitavan kollegani voimin.

Lue myös:

    Uusimmat