Lewis Hamilton yllättyi Max Verstappenin kylmästä tempusta

3:18
Video: Lewis Hamilton palaa varikolta radalle, osuu yhteen Max Verstappenin kanssa

Max Verstappen ei paljoa jäänyt tarkistelemaan sitä, onko Lewis Hamilton kunnossa Monzan GP:n kolarin jäljiltä.

MM-sarjan kärkikaksikko osui yhteen, kun Hamilton oli palaamassa varikolta radalle. Verstappen tuli britin rinnalle Monzan radan ensimmäisessä mutkassa. Kumpikaan ei antanut periksi ja lopputuloksena oli kolari.

Verstappenin Red Bull -menopeli kiipesi Hamiltonin Mercedes-auton päälle. Kaksikko jäi jumiin hietikolle ja molempien kisa oli taputeltu.

Kolarin jälkeen Verstappen kampesi nopeasti ulos autostaan. Hollantilainen lähti marssimaan kohti varikkoa, kun samaan aikaan Hamilton oli vielä jumissa omassa autossaan.

Hamiltonia Verstappenin eleettömyys yllätti. Kolarissa kun oli olemassa isoja vaaraelementtejä, sillä Verstappenin auton oikeanpuoleinen takarengas liikkui aivan Hamiltonin pään yläpuolella.

Video kolarista näkyy jutun yläreunasta.

– Kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Kun olin autossa, mietin vain, että pääsisinpä taas liikkeelle ja että kuinka monta sijoitusta menetän tämän myötä. Tunsin pientä kipua, mutta mietin vain, että mennään, mennään, Hamilton kertasi tapahtunutta.

– Näin, että Max nousi ulos autostaan ja vain käveli pois. Se oli aika yllättävää, koska yleensä kun kolareita sattuu, haluamme varmistaa, että törmäyksen toinen osapuoli on kunnossa.

– Hyvä juttu oli se, että pystyin nousemaan ulos autosta, Hamilton kiitteli.

Törmäyksen jälkeen Hamiltonin niskaan oli laitettu tukiside. Britti kuitenkin uskoi, että fysioterapia riittää tärskyn jälkihoitoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja