Lewis Hamilton ylisti vuolaasti Valtteri Bottasta, brittitähden temppu sai suomalaisen hymyilemään – "Kaikkien aikojen paras tallitoveri"

Paalupaikan Saudi-Arabian GP:n aika-ajoissa vallannut Lewis Hamilton ylisti vuolaasti toiseen ruutuun ajanutta Valtteri Bottasta.

Mercedeksen kuljettajakaksikko valtasi Saudi-Arabian eturivin, kun huimalla kierroksella ollut Max Verstappen ajoi seinään radan viimeisessä mutkassa.

Mestaruudesta taisteleva Hamilton ylisti aika-ajojen jälkeen vuolaasti suomalaista tallitoveriaan, joka onnistui myös lyömään Verstappenin.

– Eturivin valtaaminen on hienoa. Olen todella ylpeä Valtterista ja muista. He ovat tehneet niin paljon töitä. Tämä on todella hieno tulos, Hamilton hehkuttaa.

Uusi rata on tuonut mukanaan haasteita. Sopivien säätöjen löytäminen on vaatinut tallitovereiden saumatonta yhteistyötä, joka sai nyt makoisan palkinnon. Hamilton on aikaisemminkin kehunut Bottasta vuolaasti, mutta lauantaina kehuihin saatiin vielä aivan uusi sävy.

– Tämä oli tavoitteemme. Yhteistyö Valtterin kanssa on ollut eeppistä. Valtteri on varmasti kaikkien aikojen paras tallitoveri tässä lajissa.

Hamiltonin hehkutus ei päättynyt edes haastattelun päätyttyä. Brittitähti hyökkäsi vielä ilakoimaan Bottaksen suoritusta kesken suomalaisen haastattelun, mikä sai leveän hymyn Bottaksen huulille

– Hienoa työtä, veli, Hamilton hehkuttaa.

Katso Lewis Hamiltonin ylistävä puheenvuoro pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja