Venäjällä kaksi polttoainevarikkoa tulessa lennokki-iskujen jäljiltä

Venäjällä kaksi polttoainevarikkoa tulessa lennokki-iskujen jäljiltä 2:04
VIDEO: Venäjällä kaksi polttoainevarikkoa tulessa lennokki-iskujen jäljiltä.

Venäjällä kaksi polttoainevarikkoa on tulessa lennokki-iskujen jäljiltä, kertovat paikalliset viranomaiset.

Toinen varikoista sijaitsee Kstovossa, noin 450 kilometriä itään Moskovasta ja toinen Orjolissa noin 150 kilometrin päässä Ukrainan rajasta. Alustavien tietojen mukaan kummassakaan iskussa ei kuollut ketään.

Useita lennokki-iskuja viime yönä

Venäläismediat ovat raportoineet useista lennokki-iskuista tiistain vastaisen yön aikana, muun muassa Belgorodin, Tulan ja Kurskin alueilta. Belgorodin ja Kurskin alueet sijaitsevat lähellä Ukrainan rajaa. Tulan alue sijaitsee Moskovan eteläpuolella.

Uutistoimisto Reutersin mukaan ainakin yksi Moskovaan matkalla ollut lennokki on ammuttu alas, kertoi Moskovan pormestari Sergei Sobjanin.

Lukoilin öljynjalostamolla Nizhni Novgorodissa on syttynyt tulipalo varhain tiistaiaamuna lennokki-iskun jälkeen, alueen kuvernööri Gleb Nikitin kertoo uutistoimisto Reutersin mukaan.

Öljynjalostamo sijaitsee Kstovon kaupungissa Nizhni Novgorodin alueella noin 400 kilometriä Moskovasta itään.

Myös Orjolin kaupungissa lähellä Ukrainan rajaa on syttynyt tulipalo polttoainevarikolla, kertoo Orjolin alueen kuvernööri Andrei Klytshkov viestipalvelu Telegramissa.

Klytshkovin mukaan palo syttyi Ukrainan tehtyä varikolle lennokki-iskun. Klytshkov sanoi pelastushenkilöstön sammuttavan paloa. Lennokki-isku ei ole kuvernöörin mukaan aiheuttanut henkilövahinkoja.

Venäjän puolustusministeriö kertoi aamulla maan ilmapuolustusjärjestelmän torjuneen 25 Ukrainan ampumaa lennokkia yön aikana. Ukraina ei ole kommentoinut iskuja.

Lue myös:

    Uusimmat