Lenita lataa suorat sanat Soinille

Timo Soini ruotii Iltalehdessä naisten ja miesten välisiä suhteita räväkästi. Lenita Airistoa ei Soinin sovinistinäkökulma naurata yhtään.

Presidenttiehdokas Timo Soini sanoo Iltalehdessä, että suosituilla naisilla on tapana heittäytyä parisuhteesta toiseen pinnallisin perustein.

– Ei parisuhteessa sillain olla. Että ollaan tän jampan kanssa kunnes saa paremman, kuvailee Timo Soini Iltalehdessä.

– Nainen, jolla on varaa valita – ei aina, mutta usein – kattoo, että olisiko toi seuraava (jamppa) vähän parempi.

Lenita Airisto on parhaillaan ulkomailla, mutta kuten tiedetään, niin välimatkasta huolimatta Lenita ei elä päivääkään uutispimennossa. Hän on aamutuimaan ehtinyt jo lukea kansainvälisiä lehtiä ja katsonut kotimaan uutiset netistä, joten Soinin Iltalehdelle antama kohulausunto on Lenitalle vanha uutinen.

Lenita huokaa puhelimen toisessa päässä pitkään ja hartaasti. Hänen lempilauseensa on vuosia ollut "Pääoma on korviemme välissä", joten Timo Soinin "pääoma" saa diplomiekonomi-kirjailijan harvinaisen lyhytsanaiseksi.

– Me elämme Suomessa ja koko maailmassa tällä hetkellä suurten ongelmien parissa ja Soini rääppii julkisuudessa tällaisia asioita. Ei voi olla totta! Kaikki mitä Timo Soini puhuu ei kiinnosta minua pätkääkään, Lenita Airisto tykittää tympääntyneenä.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat