Mainos

Leijonien hallin vieressä pommiuhka, osoittautui perättömäksi – "Mitään pommia ei ole. Voitko kertoa tämän kollegoillesi?"

1:07
Kosicen poliisioperaatiossa kyseessä pommiuhka.

Suomalaisessa mediassa levisi torstaina uutinen, jonka mukaan Kosicen oikeustalolta olisi löytynyt pommi. MM-kisojen järjestäjät vahvistivat MTV Urheilulle, että todellisuudessa mitään pommia ei koskaan ollut olemassakaan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi-Tanska torstaina 16.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Kosicen oikeustalo sijaitsee vain parin sadan metrin päästä Steel-areenalta, jossa Suomi ja kaikki muut joukkueet pelaavat ja harjoittelevat. Torstaina aamupäivällä oikeustalolla oli operaatio käynnissä. Alue oli eristetty ja paikalla oli paljon poliiseja.

Suomalaisessa mediassa levisi uutinen, jonka mukaan poliisit sanoivat löytäneensä ainakin yhden pommin.

Turnauksen viestintäpäällikkö Michaela Grendelova heitti koko uutisen roskakoriin.

– Mitään pommia ei ole. Voitko kertoa tämän myös kollegoillesi? Joku ilmoitti pommista ja tämä on ihan tavallinen käytäntö, että se tutkitaan. Kaikki hallilla olevat ovat täysin turvassa ja mitään vaaraa ei ole, Grendelova sanoi MTV Urheilulle.

Varmistan vielä: mitään pommia ei ollut, vaan kyseessä oli vain pommiuhka?

– Kyllä, juuri näin.

Myös paikallinen poliisi kertoi MTV Urheilulle, että oikeustalolta ei löytynyt mitään pommia. Myöskään Slovakian suurimmilta uutissivustoilta ei löytynyt mitään mainintaa pommiuhasta – saati löytyneestä pommista.

Kosicessa pommiuhat ovat poliisin mukaan hyvin yleisiä. Siitä kertoo myös se, että kaksi vuotta sitten Leijonien pelatessa harjoitusottelun Kosicessa, oikeustaloon kohdistui myös silloin pommiuhka. Leijonien johto selvitti asiaa ja sai tiedon, että uhka oli perätön. Heillekin kerrottiin, että Kosicessa pommiuhat ovat arkipäivää.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja