Mainos

Leijona-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2015

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tutustu Leijona-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Avainsana suhteen toimivuuteen on tänä vuonna kommunikaatio. Tunteita ei pidä piilottaa, vaan on tärkeää puhua ja näyttää tunteet muillakin tavoin. Sinkkujen ei pidä sulkeutua neljän seinän sisälle, sillä sieltä ei kukaan varmasti tule etsimään. Lähde ulos ystävien kanssa ja pidä hauskaa. Silloin olet parhaimmillasi ja vedät varmasti sopivia ehdokkaita puoleesi. Joku heistä voi olla juuri se jota olet etsinyt.

Tulen merkkinä olet intohimoinen mutta myös helposti hyvin hallitseva. Se voi tehdä parisuhteesta hieman epätasapainoisen. Rakkautesi on kuitenkin aitoa, ja olet valmis antamaan suhteelle kaikkesi. Yritä antaa myös toiselle osapuolelle tilaa ja päätösvaltaa.

PERHE

Joku perheenjäsen saattaa käytöksellään aiheuttaa sinulle ongelmia. Yritä kasvattaa sietokykyäsi, sillä liiallinen asiasta huomauttaminen ja nalkuttaminen vain pahentavat tilannetta. Usein tilanne ratkeaa itsestään, kun siihen ei kiinnitä liikaa huomiota.

YSTÄVÄT

Suhteet ystäviin sujuvat tänä vuonna tasapainoisesti. Kesällä matkustelet ehkä yhdessä ystäviesi kanssa, ja syksyn ja talven pimeinä iltoina voitte kerrata ihania lomamuistojanne vielä moneen kertaan.

TYÖ

Vuodesta tulee varsin lupaava työrintamalla. Mikään ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, vaan joudut tekemään paljon työtä menestyksesi eteen. Onneksi rakastat tekemääsi työtä, joten suuretkaan uhraukset eivät ole sinulle mahdottomia. Sinun työsi voivat olla hyvin moninaisia ja teet niitä useammalle taholle, mutta yhtä kaikki ne ovat sinulle hyvin mieluisia.

RAHA

Rahallisesti vuotesi on erittäin myönteinen. Rahaa ei ehkä ole liikaa, mutta et kuitenkaan joudu laskemaan jokaista senttiäsi ja miettimään mihin sinulla on varaa. Jokin pitkään harkitsemasi suurempi hankinta tai sijoitus alkaa kevään korvalla vähitellen muuttua suunnitelmasta todeksi.

OPISKELU

Hyviä tuloksia on opinnoissasi luvassa, jos vain jaksat omistautua opiskelulle ja jättää huvit vähemmälle. Tunnet kuitenkin olevasi oikealla alalla, ja se saa kovankin ponnistelun tuntumaan kevyemmältä.

TERVEYS

Yritä välttää tänä vuonna henkisiä paineita, sillä ne vaikuttavat negatiivisesti myös fyysiseen terveyteesi. Älä aja itseäsi jaksamisen äärirajoille, vaan muista varata aikaa myös rentoutumiseen ja elämästä nauttimiseen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja