Lehti: Maria Lund muutti miesystävänsä lapsuudenkotiin

Laulajakaunotar Maria Lund, 26, muutti bändikaverinsa Valtteri Tynkkysen, 38, lapsuudenkotiin vain kuukausi avioerohakemuksen jättämisen jälkeen.

Miehestään näyttelijä Mikko Rantanivasta avioeroa hakeva laulaja Maria Lund on tuoreen 7 päivää -lehden mukaan muuttanut bändikaverinsa Valtteri Tynkkysen luokse Laukaaseen. Maria muutti pois entisestä Ylöjärven rivitalokodistaan vain kuukausi avioerohakemuksen jättämisen jälkeen. Marian ja Mikon onni kesti vain vajaa neljä vuotta.

Meneillään oleva eron harkinta-aika ei ole merkinnyt Marialle kotiin käpertymistä. Kaunotar on keikkaillut kesän ahkerasti esittämässä tuoreen Ajan sävel -levynsä musiikkia.

Lehden mukaan Valtteri ja Maria on nähty viime aikoina usein yhdessä, mutta Valtteri Tynkkynen kiistää tuoreessa 7 päivää -lehdessä, että asuisi tällä hetkellä myös itse lapsuudenkodissaan Marian kanssa. Asunto on Valtterin äidin, joka lomailee tällä hetkellä kesäasunnollaan.

Myös Maria on kertonut kaksikon olevan hyviä ystäviä. Valtteri tuki Mariaa viime vuonna, kun neito osallistui Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä, tutustu.

(MTV)

Lue myös:

    Uusimmat