Mainos

Legendaarinen näyttelijä haukkuu Hollywoodin naistähdet

Brittinäyttelijä Joan Collins ei arvosta Hollywoodin naisnäyttelijöitä kovin korkealle. Collinsin mielestä vain Angelina Jolie on tarpeeksi upea valkokankaalle.

Dynastia-sarjasta tutun Joan Collinsin mielestä yleisö haluaa valkokankaille upeita näyttelijöitä, mutta jotuvat tyytymään vähempään. Collinsin mielestä Hollywoodin ykköstykit eivät yksinkertaisesti ole tarpeeksi kauniita.

Näyttelijän mielestä Hollywood olisi paljon jännittävämpi paikka, jos elokuviin palkattaisiin kauniimpia ihmisiä. Vain Angelina Joliella on brittitähden mielestä tarvittava määrä entisaikojen glamouria.

– Minun täytyy sanoa, ettei nykyään ole kovinkaan paljon hyvännäköisiä näyttelijöitä. On vain Angelina Jolie ja… Angelina Jolie, Collins sanoo.

– En saa mieleeni ketään todella kaunista näyttelijätärtä. Jennifer Aniston on söpö, mutta en sanoisi häntä kauniiksi. Hän ei ole mikään Ava (Gardner) tai Lana (Turner), Collins sanoo.

Collins uskoo tietävänsä myös syyn brittilaulaja Cheryl Colen suosioon.

– Uskon, että syy siihen, miksi Cheryl Cole on niin suosittu, on se, että hän on vain niin kaunis ja yleisö kaipaa upeita ihmisiä.

– Kun lapsena katsoin elokuvia, kaikki ruudulla olivat upeita. Uskon, että showbisnes on menettänyt siinä osan taikaansa.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.