Mainos

Lavem by Muotitalo Tyynelä luo persoonallista morsiusmuotia

Lavem by Muotitalo Tyynelä tekee jokaisen morsiamen hääpäivästä täydellisen. Näe morsiuspukuliikkeen ainutlaatuinen Lavem-mallisto upeassa häät.fi Fashion Showssa!

Lavem by Muotitalo Tyynelä juhlii tänä vuonna 60-vuotisjuhlapäiväänsä. Suomen vanhimpiin morsiuspukuliikkeisiin lukeutuva yritys aloitti hattu- ja turkisliikkeenä vuonna 1949 ja laajensi toimintaansa juhla- ja morsiustuotteisiin vuonna 1980. Nykyään Tyynelä toimii viidessä eri kaupungissa ympäri Suomen.

Perheyritystä luotsaavat Anneli Tyynelä sekä hänen tyttärensä Katrin Landsberg, joka paljastaa morsiuspukuliikkeen pitkän iän ja menestyksen salaisuuden.

– Muotitalo Tyynelä on suomalaisen hääalan edelläkävijä!

Lempilapsena oma Lavem-mallisto

Tyynelä on Suomen ainoa morsiuspukuliike, jolla on oma hääpukumallisto.

– Lavem-mallistomme on yksilöllinen, erilainen ja erittäin laadukas, Landsberg kuvailee.

Häämalliston puvut luodaan asiakkaan tarpeiden pohjalta. Mallistoja suunnitellessa kuulostellaan uusimpia trendejä ja otetaan huomioon myös asiakkaiden toiveita.

– Tärkeintä meille on se, että puku tuo esiin morsiamen todellisen persoonan. Päämääränämme on löytää täydellinen istuvuus ja korostaa asiakkaan parhaita puolia.

Lavem ei ole riippuvainen muodin kausista, kuten hääalan valmistajien mallistot yleensä. Landsberg kertoo, että mallistoa suunnitellaan ja kehitetään jatkuvasti. Uusia pukuja nähdään marraskuussa Häät&Rakkaus-tapahtuman .

Suomalainen morsiustyyli on myytti

Vaikka Tyynelän oma Lavem-mallisto on suunnattu suomalaisille morsiamille, Landsbergin mukaan käsitys suomalaisesta morsiustyylistä on vain myytti.

– Yleensä puhutaan paljon skandinaavisesta tyylistä, joka on yksinkertaisesta ja selkeää. Todellisuudessa näin ei kuitenkaan ole. Ei ole olemassa mitään perussuomalaista häätyyliä. Tyyli ja kokonaisuus luodaan joka asiakkaalle erikseen.

– Jokaisella morsiamella on oma tyylinsä. Juuri siksi esimerkiksi Lavem-mallisto on niin laaja.

Koska Tyynelän tavoitteena on palvella kaikentyylisiä morsiamia, muotitalo myy oman mallistonsa lisäksi monen eri valmistajan pukuja. Upean erilaista tyylilinjaa edustavat esimerkiksi Tomy Mariagen kauniit ja klassiset puvut. Moderneja ja rohkeampia pukuja löytyy puolestaan Ateljer Diagonal -mallistosta.

Tyynelän valikoimista löytyvät usean eri valmistajan parhaat palat. Uusia mallistoja ostettaessa kuunnellaan ensisijaisesti asiakkaita: Tyynelä seuraa jatkuvasti minkä tyylisille morsiuspuvuille on kysyntää.

– Myymme sitä, mitä asiakkaat haluavat. Meillä on koko ajan tutka päällä, Landsberg kertoo.

Hääpuvun matka valmistajalta kuluttuajalle on suoraviivainen. Landsberg käy muutaman kerran vuodessa Euroopan häämessuilla etsimässä myyntiin uusia pukuja ja hakemassa tuoreita ideoita.

Jokaisen hääpäivästä tehdään täydellinen

– "Kaikkea mitä tarvitset tekemään elämäsi tärkeimmästä päivästä täydellisen" on Tyynelän motto, Landsberg kertoo.

Hän painottaa, että morsiusalalla asiakaspalvelun tulee olla kokonaisvaltaista, sillä jokaisen asiakkaan juhlasta täytyy tehdä täydellinen.

– Morsiuspukuliikkeessä kaiken täytyy toimia täsmällisesti. Taustatyö, kuten puvun muokkaus ja ompelut, täytyy tehdä sataprosenttisesti nappiin. Tärkeintä on asiakkaan toiveiden ja ajatuksien kuuntelu. Haasteellista on se, että hääpäivänä kaiken tulee olla täydellistä.

Landsberg vinkkaa, että asiakkaan kannattaa hankkia samasta liikkeestä kaikki häihin tarvittava, sillä sovituksessa on tärkeää nähdä kokonaisuus koruineen, kenkineen ja muine asusteineen. Tyynelän periaatteena on pukea hääjuhlaa varten koko perhe vauvasta vaariin. Liikkeestä löytyy asuja ja asusteita kaikille häihin osallistuville.

Muotitalo Tyynelä on erikoistunut sulhasen ja bestmanin juhlapukeutumiseen. Suomen laajimpiin kuuluva miesten juhlapukuvalikoima tarjoaa kaikki vaihtoehdot juhlaan valmistautuvalle miehelle trendikkäistä vaaleista puvuista perinteiseen frakkiin.

Landsberg kertoo, että työssä mielekkäintä on erilaisten asiakkaiden palveleminen. Morsianten, sulhasten ja häävieraiden intonsa tarttuu yleensä myös myyjään.

– Ihaninta työssäni on hyvä energia: asiakkaat ovat aina onnellisia. Sitä on itsekin ihan fiiliksissä nähdessään nautinnon asiakkaan silmissä, kun kaikki osuu kohdalleen!

Näe Lavem by Muotitalo Tyynelä

Teksti ja kuvat: MTV3 Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.